LOADING

Type to search

Marii duhovnici ai neamului

Cea mai importanta este credinta

Share

Cel mai important lucru în lumea în care trăim este să se ţină cont de existenţa lui Dumnezeu şi de credinţa în El. Dumnezeu a creat totul, totul este rânduit de Dumnezeu.

A apărut un nou manual de biologie şi mulţi au spus şi s-au întrebat de ce intră religia peste ştiinţă, evoluţionismul nu vine de la sine, totul este creaţia lui Dumnezeu, exact cum a creat izvoarele dar Dumnezeu urmăreşte şi după aceea când se face râu, ce se întâmplă cu apa, o urmăreşte până la sfârşit.

Cel mai important pentru noi, creştinii, este credinţa în Dumnezeu, credinţa este importantă dacă o trăieşti, ea devine putere invincibilă prin rugăciune, spovedanie, citirea Sfintei Scripturi.

Este un foarte mare potenţial religios, lumea este însetată, am simţit la serile duhovnicesti sufletul oamenilor şi multă dorinţă şi dragoste faţă de rugăciune, faţă de învăţătura bisericii.

Au fost multe întrebări referitoare la învăţarea religiei în şcoli, la implicarea bisericii în viaţa socială, la ţinerea şi importanţa postului, la rugăciune şi spovedanie etc., toate dovedind că la noi este un pământ roditor şi care ar merita mai multă atenţie.

Acum, prin rugăciune şi printr-o viaţă evlavioasă, să ne curăţim sufletul, să ne pregătim cu toţii pentru marea sărbătoare a Înaltarii Mântuitorului Iisus Hristos.

 

Arhim. Andrei Coroian

 

Staretul Man. Nicula, Cluj

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *