LOADING

Type to search

Marii duhovnici ai neamului

Crucea Parintelui Arsenie

Share

Se împlinesc în această lună, mai exact pe 28 noiembrie, 27 de ani de când a mers să se odihnească în Împărăţia lui Dumnezeu. Dar aşa cum Părintele obişnuia să spună, a continuat şi continuă să ne ajute, chiar mai mult decât a putut-o face atunci când era în această vremelnică lume. Mărturie în acest sens stau miile de pelerini care vin zilnic la mormântul Părintelui de la Prislop, să se roage, să se închine şi să mulţumească pentru ajutorul primit. Tot el a mai spus despre plecarea sa la Domnul: Ştiu unde mă duc, am mai fost acolo!

Centru Ingrijiri Paleative Sf. Nectarie (1)

Apoi, la aproximativ trei săptămâni, în luna decembrie, se împlinesc 27 de ani de la sângerosul moment de recâştigare, mai mult sau mai puţin, a libertăţii noastre. Şi iată cum acestea se leagă, se împletesc, zic eu deloc întâmplător, pentru că Părintele Arsenie Boca a marcat în mai multe feluri căderea comunismului în România.

(Laurentiu Cosmoiu)

Tags:
Marius Matei

Preot in Floresti, jud. Cluj. Autor al cărții "Harta credinței. Meditații catehetice pentru copii și adulți", Editura Lumea credinței, București, 2020.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *