LOADING

Type to search

Marii duhovnici ai neamului

Împlinirea cuvântului

Share

Busuiocul uscat cu care parintele ii binecuvanta pe credinciosi a inverzit zilele acestea, ca si cum de dincolo, duhovnicul lor ar fi vrut sa le trimita putina mangaiere.

În urmă cu ceva ani Părintele Iustin într-un interviu spunea: ,,Frate draga, este o vreme de pustiire a neamului, cand familia este risipita, scoala dispretuita si Biserica atacata. Se poarta avortul si divortul. Cele mai ascutite minti si cele mai pricepute brate merg dupa slujbe mai bine platite in strainatate. Copiii isi afla modele, nu in sfinti si eroi, ci in vedete de televiziune si in afaceristi ticalosi. Toate acestea nasc drame. Duhovnicul trebuie sa le stie tamaduirea, dar nu poate face nimic, daca in crestin nu exista convingerea ca avem o viata pentru Hristos, nu pentru a ne face de cap. Speram ca Dumnezeu nu ne va lasa, asa cum nu ne-a lasat in toate vremurile grele, cand Biserica noastra a fost prezenta in mijlocul poporului,,. Fără exagerare,eu zic, că era de fapt o profeţie pentru zilele noastre, vă las pe voi să vedeţi de ce cred acest lucru.

1 Comment

  1. mioara 14 iunie 2016

    Foarte actuale si adevarate aceste cuvinte , puterea omului de a indrepta lucrurile sta in credinta , sa ne intoarcem la valorile acestui neam

    Răspunde

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *