LOADING

Type to search

Editoriale

Călătorii aniversare!

Share

De aproape un deceniu, noi, cei de la revistă, vă descriem locurile pe unde am călătorit. Şi am văzut multe! Dar încă sunt şi mai multe cele pe care nu le-am scris. Din lipsă de spaţiu (în primul rând), din dorinţa unora de a nu le face publice, din considerente de smerenie, discreţie etc.
Ei bine, acum, eu unul, mi-am propus să plec în călătorie cu voi, cititorii. Adică să vă arăt pe viu, la faţa locului, multe dintre locurile şi minunile care mi-au marcat viaţa. A mea şi a voastră. Aşadar, fiţi gata de călătorie! Vor fi doar două trasee anul acesta: pe 20-21 octombrie şi pe 10-11 noiembrie. Tocmai bine, înainte să se strice vremea şi să ne prindă din urmă postul Naşterii Domnului.
Eu, Răzvan Bucuroiu, voi fi, pe durata calătoriei, însoţitorul vostru de grup, dar şi prietenul vostru. Aşadar, vă voi ghida personal paşii, interesul, curiozitatea, setea de cunoaştere. Îmi veţi putea adresa întrebări direct, nu prin poştă sau e-mail. Mă puteţi întreba orice şi, dacă mă pricep, răspund. Dacă nu, nu. Fiţi aşadar îngăduitori cu mine, însă vă asigur că nici o altă călătorie nu va semăna cu aceasta! Şi pentru mine este o premieră, din care sper să obţin – nu vă ascund! – poveşti de viaţă dintre cele mai extraordinare. Iar în numărul viitor, o frumoasă poză de grup va fi publicată în revistă – ca un remember – laolaltă cu povestea călătoriei noastre, în care ne vom cunoaşte pe rând, fiecare cu fiecare. Ca o lume bună, înfrăţită, a credinţei…
Citiţi în paginile 14‑15 programul amănunţit al primei călătorii aniversare LUMEA CREDINŢEI. Dacă putem aduna un grup de minimum 30 de persoane, plecăm negreşit. Traseul l-am conceput eu însumi, în locurile pe care le ştiu, care-mi plac enorm, despre care am multe a vă spune. Desigur, toţi cei care participaţi, nu plecaţi cu mâna goală: pe lângă amintiri, rugăciuni şi noi prietenii, veţi primi gratuit reviste şi cărţi editate de noi. În plus, nefiind un pelerinaj în sensul strict al cuvântului, atmosfera va fi una de călătorie autentică.
Să călătorim, aşadar, concret! Înscrierile sunt până pe 12 octombrie. Eu unul, vă aştept pe toţi, dacă s-ar putea!

(Detalii: in site, la rubrica Pelerinaje)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Up