LOADING

Type to search

Editoriale

CAPITULAREA EUROPEI

Share

Luna trecută, în grabă, fără nicio pregătire prealabilă, cam aşa cum spun nemţii că se fac lucrurile în România…, Bundestag-ul a legalizat casătoriile homosexuale în Germania. A fost ofensiva cancelarei Angela Merkel, doritoare de voturi stângi care să îi umple imaginea fostă dreaptă, şifonată de tot după scandalul imens al imigranţilor-terorişti. Fiica unui pastor protestant s-a făcut frate cu dracul, ca să treacă puntea electorală. Sondajele spun că va reuşi, dar cu ce preţ?

Când Franţa şi Germania se pun de acord într-o problemă, fiţi siguri că-şi vor impune soluţia pretutindeni. Şi cum cele două state sunt capabile să exporte nu numai bunăstare, ci şi teroare (revoluţia franceză nu a fost făcută cu mănuşi de catifea, iar despre nazism nu are rost să mai vorbim), să vă aşteptaţi ca „revoluţia gay” să ajungă şi la noi cu cizme nemţeşti şi accent parizian.
Acestea fiind datele, rămâne ca noi românii să facem ceea ce ştim de mii de ani – să supravieţuim, rezistând într-un cotext amarnic. Un lucru însă îmi repugnă teribil – ideologii de serviciu, mai ales de la noi, dar şi din UE, care ne spun cu zâmbetul pe buze că bunăstarea occidentală nu se poate obţine decât acceptând tot ce le trece prin cap liderilor comunităţii LGBT! PIB-ul nu poate creşte ca afară decât dacă vom avea cupluri de homosexuali care să poată adopta legal copiii heterosexualilor!
Legătura asta năzdrăvană, între pederastie şi avere, e cel puţin o făcătură. Ştim cu date certe că occidentul a prosperat economic accelerat cam trei decenii după război, răstimp în care comunitatea LGBT era în afara legii atât în America, cât şi în vestul Europei! După aceea economia occidentală a trecut prin crize succesive şi nu şi-a mai regăsit niciodată pasul măreţ. Adică situaţia este exact contrariul a ceea ce ni se vinde de la tejghelele roşii, care pretind că gem de aur, când au în sub pulpană un munte de datorii. Dar, ştim de la comunişti că, dacă realitatea contrazice propaganda, e rău pentru realitate, nu pentru propagandă…

Cristian CURTE

Editorialul numărului 121/iulie 2017 al revistei LUMEA MONAHILOR.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Up