LOADING

Type to search

Editoriale

Cauza eșecului

Share

Nu vă țin în suspans, aceasta este: aspirăm să fim iubiți de alții și, de aceea, eșuăm. Corect ar fi să Îl iubim pe Dumnezeu din tot sufletul, ca sufletul să ne fie plin. Nu contează dacă ai puțini bani, contează cum îi întrebuințezi. Dacă ne-am gândi la moarte, ne-am călca mândria. Iar prin smerenie devenim optimiști (plini de nădejde). Dacă nu judecăm pe alții, nici noi nu vom fi judecați.

Cel mai bine le vorbim copiilor despre Dumnezeu, vorbindu-I lui Dumnezeu despre ei, ascultând vocea Lui din noi. Ține-ne, Doamne, ca să nu ne despărțim de Tine! Te lăudăm pe Tine, Doamne, așa, în simplitatea noastră. Te lăudăm alături de îngeri, de stele și de păsări!

Rugăciunea umple Raiul de sfinți. Iată eșecul: voi face ce vreau eu, nu ce vrei Tu… Dar nici un om în toate mințile nu abandonează Adevărul pentru o eroare. Așadar, pregătiți-vă să vă întâlniți cu Dumnezeu! Dacă încă suferim, este doar pentru că gândurile și dorințele noastre nu sunt bune.

Marius MATEI

Marius Matei

Preot in Floresti, jud. Cluj. Autor al cărții "Harta credinței. Meditații catehetice pentru copii și adulți", Editura Lumea credinței, București, 2020.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *