LOADING

Type to search

Editoriale

Chemare la rugăciune

Share

Demonul atracţiei necontrolate este tot mai neruşinat, în săptâmâna gay-fest. Au primit oare sodomiţii aparate de influenţare în masă?! Sau fac concentrări de grup pe fotografiile tuturor fostelor iubite, cu care au ratat?!

 

O femeie în vârstă, rafinată şi bună, pe care o întâlnesc adesea la slujba sfântului maslu şi ne împărtăşim lecturile, îmi povesteşte pătimirea la care o sileşte satana:

-Făpturi faţă de care încerc cea mai duhovnicească iubire, îmi coboară brusc inima cu palpitul ei de dragoste, transformându-l instantaneu într-un spasm al zonelor joase.

Până şi fetiţa, trezindu-se dimineaţa, înainte de rugăciune îmi spune:

 

-L-am visat pe prinţul James în puţa goală!

 

Mă gândesc că există un algoritm magic prin care lucrul acesta se întâmplă astăzi şi probabil el este iradiat întregului nostru inconştient colectiv. Care să fie scopul? Renunţarea noastră la iubirea creştină din inimă, pentru a ne feri de inevitabila ei transformare în iubire fizică, deranjantă şi umilitoare?!

 

Renunţarea la biserică, de teamă că îi vom contamina şi pe preoţi de atracţia cea nefirească, împiedicându-i să mai slujească?!

 

Ajută-ne, sfântă Maria Egipteanca, tu care ai călătorit împreună cu preoţii la Ierusalim şi cunoşti demonul prin care voiai să-i corupi! Nu îngădui să pierdem şi noi dreptul de a intra în biserică, fiindcă nu din voia noastră pătimim această ruşine! Dacă preoţii îşi vor pierde liniştea interioară şi starea de rugăciune, cum va mai pogorî peste noi Duhul Sfânt, ca să ne scape de uneltirile satanei?!

 

Vedeţi cât de viclean şi-au întocmit atacul drăgălaşii?

 

Ar trebui să ne rugăm în această săptămână pentru sufletele celor care încearcă, prin înşelăciune, să ne despartă de Domnul, manifestând neruşinat pe străzi. Să ne rugăm, pentru ca demonii pe care i-au chemat, nu numai pentru ei, ci ca să împânzească pământul plin de mânăstiri şi rugători al României, să fie lăsaţi să se întoarcă în iad.

 

Ce adunătură jalnică am vedea atunci strabatand orasul, când demonul aroganţei, demonul neruşinării, demonul minciunii şi al intrigii, demonul coruperii voinţei celui inocent, demonul trădării credinţei strămoşeşti, demonul vinderii parintilor îi va părăsi, lăsându-i aşa cum sunt: o adunătură vrednică de milă!

Să ne rugăm!

Elena FRANDEȘ

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *