LOADING

Type to search

Editoriale

Sa ne rugam pentru Cenusareasa

Share


Cinderella today. In timp ce noi bolborosim cuvinte, in loc sa ne rugam la Psaltire, o fetita de sapte anisori sufera cumplit. A ajuns victima traficantilor de carne vie Aurel si Alexandra. O singura rugaciune, o singura Biserica, un singur Arhiereu vesnic: cu totii ne rugam pentru Cenusareasa contemporana. Era tratata neomeneste. Dormea pe podea. Era sclava unui cuplu diabolic. A fost salvata de un barbat, si el sclavul acelui clan. Incredibil! Nu e ultima poveste Disney, e realitatea! In aceste zile, absolut toti ne vom ruga la Psaltire pentru Cenusareasa. Dumnezeu stie numele ei adevarat. Noi o putem pomeni Maria, punand-o in grija Fecioarei Sfinte.

Imediat dupa salvarea ei din locul groazei, a avut nevoie de opt extractii la stomatolog. Cata durere trebuie sa fi rabdat acest ingeras. Si ma gandesc ca si eu am un baietel de aceasta varsta… Nu a fost dusa la scoala, nu stie sa numere nici pana la zece. Acum calvarul ei a luat sfarsit. Maica Domnului o ocroteste si ii daruieste toata iubirea ei. Cata tristete, cata disperare, cat cinism!

„Procurorul care se ocupa de acest caz, Riel Karmy-Jones, sustine ca politia a gasit-o pe Cenusareasa intr-o stare extrem de mizera, cu hainele pline de murdarie, avand picioarele negre din cauza mizeriei in care traia”.
(„Daily Mail”)

Marius Matei

Preot in Floresti, jud. Cluj. Autor al cărții "Harta credinței. Meditații catehetice pentru copii și adulți", Editura Lumea credinței, București, 2020.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *