LOADING

Type to search

Pelerinaje

Invitaţie la pelerinaj pe bicicletă

Share


               
           

În continuarea activităţilor recreative organizate săptămânal în mod gratuit pentru tinerii interesaţi (dintre care amintim: repetiţii pentru învăţarea sau reamintirea mersului pe bicicletă, escapade cu bicicleta,  jocuri sportive, club de şah, antrenamente pentru participări la competiţii sportive, curs de canto etc.),  Parohia Toma Cozma din Iaşi lansează invitaţia doritorilor de călătorie cu bicicleta să participe duminică, 7 august a.c., la un alt pelerinaj ce va fi iniţiat din curtea Bisericii Toma Cozma la ora 14.00 către Mănăstirea Vlădiceni din Iaşi.. Ca şi în cazul acţiunilor anterioare, prin sprijinul Asociaţiei Toma Cozma vor fi puse gratuit biciclete la dispoziţia tinerilor care vor dori să participe.

În timpul itinerariului se vor face popasuri în cadru natural oferit de frumoasele regiuni din jurul cetăţii Iaşului.

 

Biserica Toma Cozma din Iaşi este deschisă pentru colaborări ziditoare şi pentru  propuneri novatoare, lansând invitaţie către toţi cei interesaţi.

Vă rugăm confirmaţi participarea la Secretarul de redacţie al revistei parohiale „Credinţa şi fapta”, tel. 0741 706 602 (Orange), 0761 621 994 (Cosmote).

Ne bucură întotdeauna entuziasmul tinerilor în organizarea multor acţiuni şi în implicarea cât mai activă în viitoarele proiecte pe care ni le propunem.

 

Vă aşteptăm!  

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *