LOADING

Type to search

Pelerinaje

NEPAL, TIBET: creatie divina, credinta pagana!

Share

9 zile, din 16 oct 2012

Va propunem acum un program interesant, atripic pentru noi: iesirea din lumea orodoxiei catre paganism. Dar credeti-ne, merita!

Intai, pentru ca lucrarea Domnului in acea parte a lumii este fabuloasa: cei mai inalti munti ai lumii sunt situati in Nepal si Tibet (Lhasa, capitala Tibetului este unul dintre cele mai inalte capitale de pe pamant!), natura este fantastica, simplitatea nepalezilor -cuceritoare, dedicatia catre spiritualitate a tibetanilor – uimitoare! 

Apoi, pentru ca ajungand in intunericul paganitatii (in aceste locuri se practica activ, pe scara larga, cultul idolilor de toate felurile) , abia acolo, in lipsa LUMINII, poti intelege actul eliberator pentru sufletul omenesc al Mantuitorului nostru Iisus Hristos, LUMINA LUMII! O experienta personala, totala, care merita traita!

Va propunem asadar un program interesant, pe care merita macar sa il parcurgeti vizual, daca nu si alaturi de noi , din 16 octombrie 2012 (prezentarea este insotita de fotografii din programul din 2011) :

http://miriamturism.wordpress.com/2012/09/01/nepal-si-tibet-creatie-divina-si-credinta-pagana/
 

Toate cele bune,

 

Maria Chirculescu,

Miriam Turism

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *