LOADING

Type to search

Pelerinaje

Pelerinaj la Mănăstirea PRISLOP cu ocazia parastasului pentru PĂRINTELE ARSENIE BOCA

Share

Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului, prin Centrul de pelerinaje Renașterea, organizează vineri, 28 noiembrie 2016,  un Pelerinaj la Mănăstirea Prislop.

0000000bgnfxnf
Devenită un centru al spiritualității noastre și un reper de neocolit pentru credincioși, Mănăstirea Prislop este locul unde își așteaptă învierea Părintele Arsenie, unul din marii duhovnici ai noștri și una din marile conștiințe eclesiastice care au trăit în țara noastră.
Mărturia acestui om binecuvântat de Dumnezeu se oferă pelerinilor care trec pragul Prislopului ca un exemplu de viață și credință.

Pelerinajul se va desfășura pe următorul traseu:

  • Prezența la ora 4.45 dimineața, iar plecarea – sâmbătă 28 noiembrie 2016, ora 5.00dimineața cu autocarul de la Cluj-Napoca, din fața Mitropoliei și va continua pe traseul:
  • Turda, Alba Iulia, Sebeș,
  • Mănăstirea Prislop (Participare la Sfânta Liturghie săvârșită de un sobor de ierarhi și preoți și la slujba parastasului pentru părintele Arsenie Boca)
  • Cluj-Napoca.

Preț: 65 de lei

 

Cristian MOLDOVAN

Piața Avram Iancu, nr. 2
400098 Cluj-Napoca
Tel / Fax.: 0264.431.020
Mobil: 0723.583.822;
E-mail: pelerinaje@mitropolia-clujului.ro
moldovandumitru@yahoo.com

Marius Matei

Preot in Floresti, jud. Cluj. Autor al cărții "Harta credinței. Meditații catehetice pentru copii și adulți", Editura Lumea credinței, București, 2020.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *