LOADING

Type to search

Pelerinaje

Pelerinaj pe bicicletă

Share

 

               

           

 

În continuarea activităţilor recreative organizate pentru tinerii interesaţi Parohia Toma Cozma din Iaşi lansează invitaţia doritorilor de călătorie cu bicicleta să participe duminică, 4 august a.c., la un pelerinaj pe bicicletă ce va fi iniţiat din curtea Bisericii Toma Cozma la ora 13.00 către Mănăstirea Vlădiceni din Iaşi.. Ca şi în cazul acţiunilor anterioare, prin sprijinul Bioma Agro Ecology Co vor fi puse gratuit biciclete la dispoziţia tinerilor care vor dori să participe.

În timpul itinerariului se vor face popasuri în cadru natural oferit de frumoasele regiuni din jurul cetăţii Iaşului.

Biserica Toma Cozma din Iaşi este deschisă pentru colaborări ziditoare şi pentru  propuneri novatoare, lansând invitaţie către toţi cei interesaţi.

Confirmările de participare şi rezervările bicicletelor se fac la numerele de telefon: tel. 0741 706 602 (Orange), 0761 621 994 (Cosmote).

Pelerinajul se va încheia cu participarea la Slujba Acatistului special, întru cinstirea icoanei făcătoare de minuni a Maicii Domnului „Prodromița”. În perioada Postului Adormirii Maicii Domnului, la Biserica Toma Cozma din Iaşi se oficiază în fiecare seară Paraclisul Maicii Domnului. În cadrul acestei rugăciuni este expusă spre venerare o copie a acestei icoanei făcătoare de minuni a Maicii Domnului „Prodromița”, ce poartă binecuvântarea vrednicului de pomenire Protos. Petroniu Tănase, Starețul mănăstirii Prodromul de la de la Athos.

 

 

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *