LOADING

Type to search

Pelerinaje

PELERINAJUL CALEA SFINTEI CRUCI, SCARA CATRE CER

Share


Dragostea jertfelnica a Domnului nostru Iisus Hristos sa umple inimile si casele sfintiilor domniilor voastre!
 
 
Pentru ca o bucatica din cinstitul si sfantul Lemn de Viata datator al Sfintei CRUCI pe care s-a rastignit Mantuitorul nostru Iisus Hristos se afla in biserica Sfantul Vasile cel Mare de pe Calea Victoriei nr 198, sect.1, numita de Parintele Patriarh Daniel si biserica Sfintei Cruci, suntem obligati fata de cea mai sfanta Jertfa, Jertfa de pe Cruce sa va invitam si sa va chemam la Praznuirea Inaltarii Sfintei Cruci pe 13-14 Septembrie 2011, la biserica mai sus pomenita.
 
De asemenea, suntem chemati toti credinciosii sa marturisim credinta mantuitoare in Sfanta Cruce, prin prezenta noastra la PELERINAJUL CALEA SFINTEI CRUCI, SCARA CATRE CER. in data de 13 septembrie 2011, dupa Slujba de priveghere de la biserica Sfintei Cruci si a Sfantului Vasile cel Mare incepand cu orele 18,30 pana in Parcul Nicolae Iorga urmand Sfintei Racle in care este asezat Lemnul Sfant si multe Sfinte Moaste.
 
TOTI SUNTEM CHEMATI SA-L MARTURISIM PE MANTUITORUL IISUS HRISTOS PURTAND IN PROCESIUNE CATE O CRUCE IN MANA SAU O CRUCIULITA LA GAT , RUGANDU-L PE BUNUL DUMNEZEU SA NE DARUIASCA HARUL IERTARII PACATELOR NOASTRE SI SPRIJIN VIETII NOASTRE. SA LUAM SEAMA SI LA CUVANTUL DOMNULUI :”CEL CE SE VA RUSINA DE MINE IN FATA OAMENILOR SI EU MA VOI RUSINA DE EL IN FATA TATALUI MEU!”. 
 
Crucile si cruciulitele vor fi sfintite la sfarsiutul pelerinajului dupa o suita de cantari bizantine inchitate Sfintei Cruci din parcul Nicolae Iorga.
 
Sfanta Cruce pe care s-a Jertfit Mantuitorul Iisus Hristos apartine tuturor credinciosilor, veniti de urmati Crucii lui Hristos, marturisindu-L pentru ca Domnul Iisus Hristos sa ne pomeneasca ca fii duhovnicesti in Imparatia Cerurilor.
 
 
 


Pr. Cristian Trandafir

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *