LOADING

Type to search

Leacuri si Retete Manastiresti nr. 27/ aprilie-iunie 2019

Share

EDITORIAL – O VESTE FOARTE BUNĂ!

Da, avem o veste excelentă pentru cei care doresc să-și mențină sănătatea cu ajutorul „farmaciei verzi”, al farmaciei lui Dumnezeu! După primul volum al Cărții de leacuri mânăstirești, care a fost un uriaș succes, iată că a apărut pe piață volumul 2. Dar cum? Mult mai bogat, mult mai bine organizat, mai frumos ilustrat! Mariana Borloveanu s-a întrecut pe sine adunând din mânăstiri cele mai eficiente rețete de leacuri, cele mai îndelung verificate remedii naturiste. Bogăția acestei tradiții este uriașă, iar publicul trebuie să știe toate aceste aspecte ale sănătății obținută pe cale naturală, prin bunăvoința monahilor și monahiilor din spațiul românesc, dar și din arealul Răsăritului creștin.

Noutatea absolută constă în faptul că acest volum (2) este organizat pe tipuri de afecțiuni, pe bolile cel mai des întâlnite. Astfel cititorul nu trebuie să mai caute prin toată cartea leacul care îl interesează, ci merge direct la capitolul unde se regăsește afecțiunea de care suferă. Timp scurtat, precizie maximă!

Acest al doilea volum sperăm să completeze imaginea pe care oamenii o au despre tradiția tămăduirii (cu limitările ei, evident), iar cele scrise în carte trebuie completate și verificate cu medicul de familie sau cu cel de specialitate. Astfel, știința medicală și tradiția naturistă merg mână în mână, iar rezultatele nu vor întârzia să apară cât mai repede – sperăm noi. Așa după cum știți, totdeauna noi am pledat pentru o consultare directă și clară cu medicul, căci arta vindecării nu este monopolul nimănui, ci este rezultatul unei bune și firești conlucrări.

Acestea fiind zise, vă dorim lectură plăcută și bun venit în echipa verde! Și nu uitați: vindecarea finală – trup și suflet – este în mâna lui Dumnezeu, Atotțiitorul!

Hristos a înviat!

 

DIN SUMAR

Terapeut Iulian Aldea: „Pierderea sufletului este cauza majoră a morții premature și a bolilor serioase”

Trei-frați-pătați în luptă cu alergiile și bolile respiratorii

Rețetele părintelui Efrem