LOADING

Type to search

Leacuri si Retete Manastiresti nr. 40/ august – octombrie 2021

Share

EDITORIAL – REVISTA VOASTRĂ PREFERATĂ – UN NOU ÎNCEPUT! 

 

Dragi cititori, a venit și vremea schimbării, a sosit momentul în care Revista Leacuri & Rețete Mânăstirești să primească straie noi, un format nou și – mai ales – nume noi în redacție. De data aceasta schimbăm calitatea celor care scriu, aducând la rampă nume sonore, numele grele ale medicinii naturiste atașate de valorile credinței, de Dumnezeu.

Astfel, vă vor îndruma pașii spre vindecare sau spre menținerea stării de sănătate cei mai renumiți și titrați doctori naturiști ai României: Cristina Aoșan, Virginia Faur, Maria Pop etc. Este pentru prima oară când sunt aceste nume grele laolaltă! Alături de medicii naturiști, vor scrie în revistă maica Marina de la Mânăstirea Nera (formată de prof. dr. Pavel Chirilă), monahul Serafim de la Mânăstirea Budești (Maramureș), părintele stareț Mihail de la Mânăstirea Comana (Giurgiu), maica Anisia (Mânăstirea Dragomirna), maica Andreea (medic generalist) și mulți, mulți alții.

Partea de bucătărie mânăstirească, alături de faimoasele rețete ale părintelui Efrem de la Dervent, va cuprinde și feluri de mâncare din întreaga lume ortodoxă (începem cu mânăstirile din Rusia pravoslavnică). Totul pentru a avea o privire cât mai edificatoare asupra unui mod de trai care împletește rugăciunea cu sănătatea, odihna cu munca, bucuria de a trăi cu responsabilitatea față de ceilalți.

Povestea revistei continuă: mai bogată, mai variată, mai asumată științific. Căci știința „bună”, cea pusă cu adevărat în slujba omului, cea care nu Îl exclude pe Dumnezeu ca fiind Autorul și Sursa tuturor bunătăților și vindecărilor este cea care ne trebuie! Destulă chimie în orice pastilă sau dumicat, destule tratamente sau vaccinuri sumar verificate, destulă goană după profit a marilor companii farmaceutice, destule legi în favoarea lor! E timpul să ne întoarcem spre natură – care are nenumărate și surprinzătoare soluții la problemele noastre de sănătate.

Le urez bun venit celor care s‑au adăugat colectivului de redacție și le spun drum bun celor care au plecat! Important este să fim cu toții pe calea Împărăției…

Răzvan Bucuroiu