LOADING

Type to search

Lumea Credintei, anul V, nr. 6 (47) Iunie 2007

Share

EDITORIAL   –  UN ATLAS ÎN PLINĂ VARĂ

Gata, a venit vara! După o primăvară chinuită, exaspe­ran­tă în nehotărârea ei, anotimpul cald îşi intră în drepturi. Şi, din drepturile sale, fac parte şi concediile noastre. Pen­tru acest lucru – deloc de neglijat ca importanţă – echipa noastră redacţională a pregătit Atlasul Lumii Creştine.
Pornit iniţial din dorinţa de a acoperi un gol de in­for­maţie folositoare pentru toţi românii creştini care călă­to­resc prin lume, Atlasul a ajuns să fie, după 3 numere, o alternativă „umblăreaţă” a Lumii Credinţei. Adică o variantă mai relaxată a revistei noastre dragi, un supliment de călătorie prin toate locurile importante ale creştinătăţii. Cum am putut să facem asta? Cu o echipă redacţională care conţine pelerini prin excelenţă, adică oameni care călătoresc permanent cu grupurile de închinători şi care au o experienţă extraordinară în a călăuzi grupurile de credincioşi la locurile sfinte. Aceşti ghizi creştini ultra-calificaţi pleacă înarmaţi cu aparate foto, cu reportofoane şi cu bloc-notesuri. Practic, nimic din ceea ce este important nu le scapă, iar aceasta se vede în paginile Atlasului Lumii Creştine, care a ajuns să fie o voce media foarte interesantă, fără echivalenţă.
Îndemnul nostru este să vă folosiţi de acest noian de informaţie sănătoasă ce apare la mijlocul fiecărei luni şi mai ales să colecţionaţi această frumoasă revistă, care vă poate călăuzi atunci când veţi avea mai multă nevoie spre locurile de taină ale credinţei noastre creştine. Drum bun!