LOADING

Type to search

Lumea Credintei, anul VI, nr. 11 (64) Noiembrie 2008

Share

EDITORIAL – Mai mult va însemna mai bine

Revista noastră intră într‑o serie de prefaceri, pe care dvs., cititorii, sperăm să le apreciaţi. Începând cu numărul din noiembrie, va avea cu 8 pagini în plus. Asta înseamnă: mai multe texte, mai multe poze, mai mule informaţii, o arie mai mare acoperită de redactorii noştri. Dar schimbările nu se opresc aici. Ţinuta grafică este mult mai bună, iar condiţiile tipografice simţitor ameliorate.

Acest efort este menit a împrospăta conţinutul revistei Lumea credinţei şi de a crea un nou entuziasm al minunatei legături pe care o avem cu dvs., cititorii noştri.

Eu unul, ca director al publicaţiilor Lumea credinţei şi Lumea monahilor, mă confrunt – ca oricare – cu momente în care îmi doresc ca rezultatul efortului nostru de echipă, de redacţii reunite, să fie cât mai vizibil, să ajungă cât mai direct şi mai firesc la cititori. De aceea, am elanuri „perfecţioniste” şi angoase editoriale. Dar toate trec, iar la final se aşază într‑un echilibru din care revistele cresc sub aspect profesional şi dvs. – sper! – duhovniceşte.

RĂZVAN BUCUROIU