LOADING

Type to search

Lumea Credintei, anul VI, nr. 3 (56) Martie 2008

Share

EDITORIAL  –  5 ANI

Da, dragii noştri, în martie se împlinesc 5 ani de când a apărut primul număr din Credinţa Ilustrată. Se năştea astfel un fenomen de presă care, chiar dacă pentru doar 3 numere s‑a numit Credinţa ilustrată, iar mai apoi Lumea Credinţei (restul de 56 de numere), a pătruns statornic în casele şi viaţa voastră. Dar, mai ales, în inima voastră.
Despre noi, cei din Redacţie, ce să spun? Schimbaţi aproape total sub aspect profesional şi personal, uluiţi şi recunoscători pentru ceea ce ni se întâmplă. Nimic, absolut nimic nu s-ar fi putut face fără ajutorul Domnului, şi eu, cel care scriu aceste rânduri, pot mărturisi cel mai bine asta.
Şi, în prelungirea acestui gând, vă mai pot spune că ne emoţionează la fel corespondenţa primită de la voi, cititorii, gândurile unor părinţi (pe mine unul, cel mai mult mă bucură scrisorile venite din mediul monahal…), invitaţiile de a participa la evenimentele fericite ale poporului creştin din cutare loc, semnalarea unor subiecte şi toate celelalte. Voi sunteţi Lumea Credinţei, voi sunteţi şi autorii, şi cititorii, şi, de fapt, raţiunea de a exista. Revista pe care o aveţi în faţă este o operă colectivă de cea mai bună calitate pentru că nu are un autor. Autorul ei este, dacă vreţi, un sentiment cumulat: al credinţei, al dragostei, al mărturisirii, al bucuriei de a fi. Împreună. Exact atât cât ne îngăduie Creatorul nostru, al tuturor…