LOADING

Type to search

Articole sponsorizate

Cât costă o înmormântare?

Share

Înmormântarea – ce este bine de știut și care sunt prețurile?

Decesul unei persoane poate surveni în orice clipă, mai mult sau mai puțin așteptat, motiv pentru care ar fi recomandat să te pregătești încă din timp. Un lucru util pe care l-ai putea face ar fi chiar acela de a te interesa din timp care sunt costurile pentru o înmormântare. Chiar dacă nu ți-ai fi dorit acest lucru, viața poate fi imprevizibilă, iar ce te-ar ajuta cu adevărat ar fi să ai mereu câte-o soluție de care să te folosești în situațiile limită.

Știm că ai foarte multe întrebări legate de accesoriile funerare ce sunt fundamentale pentru înmormântare, iar mai ales, legat de costurile acesteia, motiv pentru care te invit să rămâi alături de noi, deoarece în cele ce urmează îți vom răspunde acestor întrebări. Știm că partea financiară este mai puțin relevantă în acele momente, în care durerea este insuportabilă și greu de gestionat, dar adevărul este că nu este un aspect pe care trebuie să îl excluzi. În viața de zi cu zi ai nevoie de bani pentru a-ți duce până la bun sfârșit orice activitate, iar asta poate demonstra de ce trebuie să te raportezi și banilor, înainte de toate.

Pachet funerar înmormântare

Un lucru bine de știut despre desfășurarea înmormântării se referă chiar la ajutorul pe care îl poți primi de la servicii funerare non-stop București. Aceștia îți pot pune la dispoziție foarte multe pachete funerare pe care le dețin, care includ lucrurile esențiale și importante pentru ca înmormântarea să aibă loc fără complicații.

Te întrebi la ce complicații ne referim? Dacă stai să te gândești, pentru înmormântare sunt necesare foarte multe accesorii funerare. Dacă optezi să le achiziționezi din locuri diferite, este foarte posibil ca timpul să nu fie în favoarea ta și chiar să omiți anumite obiecte. Este un moment copleșitor, deci este de înțeles dacă dintre obiectele pe care le ai de lista de cumpărături, o parte dintre acestea rămân excluse accidental. În schimb, atunci când apelezi la servicii funerare non-stop București, vei putea beneficia de toate accesoriile funerare de care ai nevoie, toate într-un singur loc, iar astfel, posibilitatea de a uita ceva este exclusă.

Cât costă o înmormântare?

Având în vedere că am lămurit importanța pachetului funerar oferit de servicii funerare non-stop București, este timpul să analizăm puțin și care sunt costurile incluse, fiindcă partea financiară este un aspect important, de care trebuie să ții cont. Pentru a te ajuta să găsești răspunsul tuturor întrebărilor tale, în cele ce urmează îți vom prezenta câteva dintre pachetele funerare oferite de servicii funerare non-stop București, ce conțin acestea și cât costă.

Bineînțeles, pentru și mai multe informații utile, pe lângă cele pe care ți le vom prezenta noi, îți recomandăm să apelezi cu încredere la firma de servicii funerare, deoarece vor răspunde prompt întrebărilor tale și îți pot oferi consultanța funerară pe care o meriți. Este un moment dificil, iar mai presus de orice, tu meriți ajutor. Servicii funerare non-stop București îți poate oferi ajutorul pe care îl meriți, deoarece se vor raporta atât necesităților tale, cât și tuturor accesoriilor funerare pe care ți le pot pune la dispoziție.

Un prim pachet funerar despre care vom vorbi astăzi, oferit de servicii funerare non-stop București, se referă la ”Pachet Economic”. Acesta include sicriul complet echipat, lenjeria pentru sicriu, orarul mic și mare, pânza pentru față, capitonajul capacului pentru sicriu, crucea de lemn, toiagul, îți asigură transport și dolii de pus în piept, dar și pentru ușă. Prețul acestui pachet funerar este în valoare de 590 lei, iar după cum îți poți da seama deja, cuprinde acele elemente și accesorii funerare relevante și fundamentale pentru desfășurarea înmormântării.

La fel de bine, al doilea pachet funerar pe care ți-l prezentăm astăzi este denumit ”Pachet Standard”, iar la doar prețul de 1290 lei cuprinde tot ce cuprinde pachetul economic pe care ți l-am descris mai sus, plus următoarele: toaletare, declarare deces, certificat deces, adeverința de înhumare și autorizație conform SANEPID, iar toate aceste acte îți vor fi aduse chiar la domiciliul tău. Scapi în acest mod și de grija actelor, fiindcă ai nevoie în acele momente să respiri ușurat, să știi că totul decurge optim, fără complicații și că depui toate eforturile ce sunt necesare. Dacă optezi pentru acest pachet, servicii funerare non-stop București vor trimite la adresa la care a survenit decesul un doctor al echipei sale, atât pentru a fi realizată constatarea decesului, cât și pentru a fi realizată îmbălsămarea.

Este bine de știut că servicii funerare non-stop București oferă anumite pachete funerare chiar și pe gratis, atâta timp cât aduci talonul de pensie drept dovadă. Însă, dacă vrei cu adevărat să te interesezi și să beneficiezi de toate aceste servicii calitative din punct de vedere al raportului calitate-preț, nu ezita să îi contactezi pe cei de la servicii funerare, fiindcă îți vor prezenta ofertele lor cu lux de amănunte și îți vor asculta dorințele și nevoile. Mulțumim că ai fost alături de noi astăzi, iar în cele ce urmează, vrem să îți transmitem că îți vom fi alături în continuare! Și nu doar noi, ci și servicii funerare non-stop București.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *