LOADING

Type to search

Articole sponsorizate

Servicii de pompe funebre de calitate in Bucuresti

Share

Moartea cuiva drag reprezinta cea mai dificila incercare prin care majoritatea oamenilor vor trece pe parcursul intregii vieti. Si doar cand pierzi pe cineva intelegi cu adevarat ce inseamna asta.

Puternica alinare in astfel de momente ne poate oferi credinta. Stiind ca sfarsitul acestei vieti reprezinta inceputul vietii eterne pe care Dumnezeu ne-o ofera poate face suferinta suportabila. Insa, din pacate, lipsa persoanei dragi plecate dintre noi o vom simti pentru totdeauna. Unul din motivele pentru care ceremonia de “Ramas Bun” ar trebui sa fie la fel de speciala ca si persoana decedata.

Pentru a va asigura de acest lucru puteti apela la firma de pompe funebre Funerare 24, care ofera servicii funerare complete in Bucuresti si Ilfov. Calitatea acestor servicii este ireprosabila, iar preturile intotdeauna corecte si transparente. Detalii suplimentare puteti gasi pe site-ul propriu, funerare24.ro

Funerare 24

“ Noi, echipa Funerare 24, intelegem cat de greu trebuie sa le fie in astfel de momente celor care apeleaza la noi. Insa unul din lucrurile de care pot fi siguri este: cand luam persoana decedata in grija, devine parte din familia noastra. Si ii vom oferi ingrijirile necesare la fel cum ar face-o si familia pe care, din pacate, a parasit-o. Fiecare ceremonie funerara pe care o organizam reflecta respect, grija si compasiune . Atat pentru decedat, cat si pentru cei dragi care il jelesc.

Am incercat sa usuram alegerea serviciilor oferind pachete funerare complete potrivite pentru orice situatie – deces acasa, deces la spital sau deces la un camin de batrani. Si pentru orice buget: economic, standard sau premium. In opinia noastra acestea ofera cel mai bun raport calitate / pret disponibil pe piata de servicii funerare din Bucuresti si Ilfov.

Dar cei care apeleaza la noi nu au nevoie doar de servicii si produse funerare. Ci si de cea mai buna consultanta funerara posibila si nu in ultimul rand de sustinere morala. Au nevoie ca interesul lor sa primeze, sa li se ofere exact ceea ce au nevoie, nu sa se profite de suferinta lor si sa le fie incarcata factura cu optiuni mai scumpe sau chiar inutile. Noi la Funerare 24 avem o politica interna foarte exigenta in aceasta privinta, iar onestitatea reprezinta una din valorile noastre de baza.

Inmormantarea este mult mai mult decat o simpla inhumare. Este ceremonia in care cei dragi pot incepe sa faca primii pasi spre vindecarea sufleteasca. Unde o viata speciala poate fi onorata, iar valorile si realizarile ei pot fi celebrate. Pe langa slujba bisericeasca si ritualurile crestinesti care reprezinta o adevarata hrana spirituala pentru sufletul raposatului, inmormantarea mai este si o modalitate de a comemora o viata si felul in care aceasta a atins alte vieti.” Cristian Serban – director funerar la F24.

Consultanta funerara

Funerare 24 va mai pune la dispozitie si consultanta de specialitate gratuita. Pentru orice problema, chiar si pentru un simplu sfat, apelati cu incredere la numarul de telefon afisat pe site-ul agentiei, funerare24.ro. Nu va costa nimic, si in limita timpului disponibil, echipa Funerare 24 va face tot posibilul sa va ajute.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Up