LOADING

Type to search

Stiri Generale / Evenimente

100 milioane dolari pentru moarte

Share

Finantatorul internaţional George Soros a făcut o donaţie de doar 100 milioane dolari (78 milioane de euro), către Human Rights Watch, un ONG activ în întreaga lume pentru legalizarea avortului în lume şi împotriva familiei tradiţionale. 100 milioane dolari pentru a servi cultura morţii. LifeSite aminteşte că, în prezent, este dificil pentru ei, ca organizaţie sa strânga 100.000 de dolari – de 1.000 de ori mai puţin – de care are nevoie să realizeze remarcabila sa lucrare de informare, care îi ajută să ţină piept în unul dintre cele mai mari războaie de astăzi: războiul culturilor.

Este o muncă ce trebuie susţinută, căci informaţia nu este gratuită. Trebuie să recunoaştem, unii cheltuie milioane şi milioane pentru a face mass-media. Soros nu este singurul care oferă cu generozitate bani pentru cultura morţii. El este urmat îndeaproape de Fundaţia Bill şi Melinda Gates, Hewlett Packard, IBM, Goldman Sachs, Ford, Rockefeller şi mulţi, mulţi alţii.

Publicaţiile care nu se supun unei doctrine unice, nu pot supravieţui. Cu toate acestea, ele oferă informaţii reale şi adevărate, esenţiale pentru formare, pentru a cunoaşte rivalul, pentru a înţelege manevrele sale, pentru a-i contracara planurile, pentru a fi informat, de asemenea, pentru iniţiative bune şi pentru consolidarea unei reţele a oamenilor care fac bine. Această luptă nu a fost niciodată mai acerbă, mai completă, mai decisivă. Pentru că azi, nu numai libertăţile sunt atacate, dar viaţa însăşi, familia – singura temelie posibilă a vieţii sociale. (LifeSite, 10 septembrie 2010)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *