LOADING

Type to search

Stiri Generale / Evenimente

30 de ani de transcripturi oficiale secrete arată cum experții guvernamentali din UK acopereau riscurile vaccinurilor pentru a vinde și mai multe și a ne vătăma copiii

Share

PhD. Lucija Tomljenovic, un curajos medic și cercetător medical de investigații a publicat un nou document extraordinar prin care a dezgropat noroiul ascuns în 30 de ani de transcripturi oficiale secrete provenite din întâlnirile dintre comisiile de vaccinuri guvernamentale din Marea Britanie și așa zișii „experți” medicali independenți, împreună cu relațiile lor din industria farmaceutică.

Dacă vrei să-ți faci o idee de cine este responsabil de reacțiile adverse ale copilului tău după ce a fost vaccinat, atunci citește cu atenție acest document. Fiecare dintre noi ar trebuie să se întrebe: „Dacă persoanele din aceste comitete sunt oameni de onoare și cinstiți și lucrează pentru binele copiilor britanici, cum atunci se întâmplă aceste lucruri de 30 de ani încoace?

Toată lumea știa aceste lucruri dar nu le-au putut demonstra până acum. Oferă aceste informații și altora pentru a vedea ce se întâmplă în comitetele de sănătate guvernamentale în spatele ușilor încuiate.

Vom cita mai jos pasaje din sumar și din întregul document:

Ascunderea conștientă a informațiilor primite de la părinți, având ca unic scop, conformarea cu o schemă de vaccinare oficială ar trebui considerată o formă de violare etică și de abatere profesională. Documentele oficiale obținute de la Departamentul de Sănătate (DH) al Marii Britanii și de la Comisiile Reunite de Vaccinare și Imunizare (JCVI) dezvăluie că autoritățile britanice medicale sunt implicate în această practică de 30 de ani, având ca unic scop protejarea programului național de vaccinare.

Documentul de 45 de pagini cu dovezi detaliate poate fi downlodat de aici: The vaccination policy and the Code of Practice of the Joint Committee on Vaccination and Immunisation (JCVI): are they at odds? – Lucija Tomljenovic, PhD

Dr Lucija Tomljenovic, autorul, scrie:

Aici prezint documentele care arată că JCVI a făcut eforturi continue să falsifice adevărul în fața părinților și a personalului medical în legătură cu datele critice privind reacțiile adverse severe și contraindicațiile vaccinărilor, pentru a atinge ratele globale de vaccinare pe care le-au considerat necesare pentru”imunitatea de turmă”, un concept favorabil vaccinărilor și contrar crezurilor de importanță majoră, nu se bazează pe dovezi științifice solide, așa cum vom explica în continuare. Ca rezultat al unor astfel de politici de vaccinare ale JCVI și DH, mulți copii au fost vaccinați fără ca părinții lor să fie înștiințați în legătură cu informațiile critice și riscurile demonstrate ale reacțiilor adverse severe, de care cei de la JCVI erau foarte conștienți.Deasemenea se pare că, ținând ascunse informațiile, JCVI / DH au neglijat dreptul fiecărei persoane să facă o alegere corect informată în legătură cu vaccinurile. Astfel JCVI / DH au încălcat Ghidul Internațional pentru Etică Medicală (de ex: Declarația de la Helsinki) dar și propriul lor cod de practică medicală.”

Dr Lucija Tomljenovic continuă zicând:

Copiile / transcripturile întâlnirilor Comisiilor Reunite de Vaccinare și Imunizare arată deasemenea că unii dintre membrii comisiei aveau legături strânse cu companiile farmaceutice și deasemnea că JCVI colabora în mod frecvent cu producătorii de vaccinuri pe baza unor strategii care aveau ca scop să crească acceptarea vaccinurilor. Unele dintre întâlnirile care aveau această temă de discuție nu erau deschise publicului, pentru că transcripturile discuțiilor au fost mai târziu puse la dispozițe prin intermediul Freedom of Information Act (FOI) – actului de libertarte a informației. Aceste întâlniri speciale sunt semnalate în transcripturi ca fiind „acte comerciale (afaceri) de încredere”, dezvăluind o vădită și deranjantă lipsă de transparență, unele informații fiind scoase din text (de exemplu: numele participanților, înainte de a fi publicat transcriptul în secțiunea FOI a site-ului a site-ului JCVI (de exemplu, JCVI- Comitee on the Safety of Medicines / Departament of Health – Joint Commiteee on Adverse Reactions Minutes 1986 – 1992).

În rezumat, transcripturile întâlnirilor JCVI / DH din perioada 1983 – 2010 arată că:

1. În loc să reacționeze corespunzător pentru a reexamina politicile existente de vaccinare, atunci când au apărut anumite dubii în privința unor vaccinuri, identificate chiar de investigațiile lor, JCVI:

a) fie nu a luat nicio măsură.

b) fie au denaturat sau au eliminat prin selecție anumite informații nefavorabile din rapoartele publice și

c) au făcut eforturi intense să restabilească încrederea publicului și a autorităților în privința siguranței respectivelor vaccinuri.

2. Au micșorat semnificativ lista contraindicațiilor de pe prospect pentru a crește rata de vaccinări în ciuda unor mari și nerezolvate riscuri de sănătate.

3. În mai multe ocazii au cerut producătorilor de vaccinuri să facă modificări în bazele lor de date, deși acestea erau în conflict cu avizele oficiale în privința imunizării.

4. S-au bazat în mod constant pe studii metodologice dubioase, eliminând studiile independente, având ca scop promovarea politicilor de vaccinare.

5. În mod constant și categoric au subevaluat riscurile vaccinurilor punând accent pe beneficiile lor.

6. Au elaborat și promovat un nou plan de a introduce noi vaccinuri de o eficiență îndoielnică în programul pediatric, presupunând mereu că licențele vor fi oferite.

7. Au descurajat în mod activ cercetarea în privința siguranței vaccinurilor.

8. Au profitat în mod conștient de încrederea părinților și de lipsa de lispa lor de cunoștințe în privința vaccinurilor, pentru a promova astfel un program de imunizare nesusținut științific, supunând copii unor leziuni neurologice severe pe termen lung.

De precizat, că toate aceste acțiuni încalcă propriul cod de funcționare al JCVI.

Vă invităm să citiți întregul document pentru toate dovezile care stau în spatele acesto concluzii extrase din cele 45 de pagini:

The vaccination policy and the Code of Practice of the Joint Committee on Vaccination and Immunisation (JCVI): are they at odds? – Lucija Tomljenovic, PhD

Și nu uita să citești mai multe despre această temă din Conferința Științifică BSEM 2011, publicată online aici:

The Health Hazards of Disease Prevention – Proceedings

Sursa: http://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

 

Traducere: Claudiu Balan

 

Ortodoxia Tinerilor 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *