LOADING

Type to search

Stiri Generale / Evenimente

A apărut numărul 33 al revistei Leacuri & Rețete Mănăstirești!

Share

EDITORIAL – Creșterea imunității, o datorie față de propria sănătate

 

Ce epidemie teribilă!
Teribilă prin teama pe care o răspândește posibila infectare cu Coronavirus, teribilă prin natura chinuitoare a deceselor provocate de această boală, teribilă prin efectele sociale, economice și spirituale pe care le lasă în urmă acest taifun epidemiologic. Nimic din ceea ce știam despre noi și despre lume ca fel de a fi, ca previzibilitate pe termen scurt și ca așezare pe termen lung nu mai este valabil. În câteva zile doar, totul s‑a dat peste cap! Lumea, dar și noi înșine, arătam altfel, eram radical schimbați prin izolarea la domiciliu, prin noile forme de muncă de la distanță, prin ruperea de biserică, dar și de cei dragi, prin abandonarea celor mai dragi planuri pe care le aveam… Dar asta e! Viața merge înainte, iar acum principala problemă o reprezintă sănătatea. De aceea revista noastră vine în întâmpinarea nevoilor voastre, a întrebărilor și dilemelor pe care le aveți cu soluția tratamentelor naturiste, practicate de veacuri în mânăstirile ortodoxe. Desigur, leacuri contra COVID‑19 nu s‑au inventat, însă există câteva suplimente naturale care ajută la fortificarea organismului, oferind un răspuns bun la diferitele forme de agresiune virală, care numără – în total – vreo 400 de virusuri.

Astfel, pe lângă binecunoscutele vitamine C și D3, ne mai sar în ajutor extractul de curcumă, extractul de frunze de măslin, rădăcina de lemn‑dulce sau gheara‑mâței. Desigur, aceste suplimente nu înlătură efectele unei contaminări (atenție deci la respectarea măsurilor sanitare impuse de autorități!), însă ridică vizibil gradul nostru de imunitate – ceea ce nu e puțin lucru.

Oricum ar fi, sănătatea a intrat pe primul loc în viața noastră, iar echilibrul dintre trup și suflet este cheia ei. De aceea revista noastră se adresează, deopotrivă, trupului și sufletului, celor văzute și nevăzute ale naturii noastre umane. Haideți să răsfoim acest număr plin de rețete și formule tradiționale, dar mai ales plin de optimism! Căci acesta este, alături de cele menționate mai sus, principalul supliment psihologic pe care trebuie să‑l luăm în doze zilnice.
Doze mari, precizez!

Răzvan Bucuroiu

 

IMPORTANT!

NOUL NUMĂR AL REVISTEI LECURI & REȚETE MĂNĂSTIREȘTI (CA DE ALTFEL ÎNTREAGA COLECȚIE A REVISTEI) POATE FI ACHIZIȚIONAT ÎN FORMAT ON-LINE (FĂRĂ DESCĂRCARE) DE LA LINKUL:

https://account.paydemic.com/serial/archive/Q7IS6KPAEVD43LWZYLBG7ZKRIY

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *