LOADING

Type to search

Stiri Generale / Evenimente

Arbitraj si credinta

Share
Arbitrul Alexandru Tudor a acordat un interviu pentru Lumea Credinţei, în care a vorbit despre felul în care îl ajută în carieră faptul că e foarte credincios, şi despre experienţele sale legate de fotbal şi religie.”Am avut bucuria să stau de vorbă odată cu părintele Iulian de la Prodromu. Şi mi-a spus: «Vezi că acolo, la tine, la fotbal, sînt ochi şi urechi». Am avut senzaţia că acel cuvînt vine de sus, trece prin gura părintelui şi ajunge la mine. Asta s-a întîmplat cu puţin timp înainte să îi aresteze pe şefii şi unii din colegii mei„, a povestit Tudor.

Arbitrul de 39 de ani a avut parte de o minune chiar la primul meci important din carieră: ” Secretarul Comisiei mi-a zis: «Mai bine du-te la Clinica pentru Sportivi şi dă-te indisponibil, pentru că vor să te scoată din arbitraj cu meciul ăsta» Era un baraj între Foresta, care tocami o bătuse pe Dinamo cu 5-4 de la 4-0 pentru Dinamo şi FC Baia Mare. Se juca la Suceava. Returul. Eram atît de bulversat şi tensionat încît arbitrul de rezervă mi-a spus că pe tot drumul de la Bucureşti la Suceava n-am scos o vorbă.

În Suceava am ieşit pe stradă. La vremea aceea nu înţelegeam eu prea multe din ale Bisericii, dar la un moment dat a trecut un camion pe lîngă mine şi am văzut nişte călugări care dădeau cu apă din camionul respectiv. M-am trezit cu nişte stropi pe faţă şi , a doua zi, în loc să fiu măcelărit şi distrus, totul s-a aşezat pe un făgaş extraordinar de liniştit. Am luat 9,5. 9,5 nu există ca notă la noi. Asta e o notă pe care n-ai cum s-o meriţi. Mai tîrziu am aflat că fusese ziua Sfîntului Ioan Cel Nou de la Suceava şi că în camionul respectiv erau aşezate sfintele moaşte în pelerinaj prin oraş”.

http://www.gsp.ro/gsp-special/diverse/alexandru-tudor-a-fost-avertizat-de-divinitate-ca-vor-urma-arestari-in-arbitraj-251888.html

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Up