LOADING

Type to search

Stiri Generale / Evenimente

Comunitatea Terapeutică Ortodoxă de la Malnaş Băi (jud. CV), pusă sub ocrotirea Sf. Efrem cel Nou

Share
Doamne, ajută!
În speranţa că or fi cât mai puţini cei care să se simtă bombardaţi de reclame din partea mea şi cât mai mulţi cei care să se bucure, vă aduc (unora nu pentru prima oară) la cunoştinţă proiectul Comunităţii Terapeutice Ortodoxe de la Malnaş-Băi (jud. CV), iniţiativă pusă sub ocrotirea Sf. Efrem cel Nou.
În afara dependenţei de internet, de social media şi de TV de care suferim mulţi dintre noi, există dependenţe chiar mai grave de care suferă semenii noştri, pe care Comunitatea Terapeutică vrea să-i vindece.
Chiar dacă subiectul nu este de interes imediat, chiar dacă sunteţi sensibili la alte feluri de suferinţe ale semenilor sau nu vă permiteţi a acorda niciun ajutor financiar, bănuiesc că orice om binevoitor poate contribui la răspândirea ştirii despre această iniţiativă, prin mailuri trimise către prieteni, postări pe conturile de social media, din vorbă în vorbă etc. Ca să nu mai zic că un ajutor mai de preţ decât cel financiar sau demersurile promoţionale, îl constituie rugăciunile pentru reuşita proiectului.
*
O prezentare video a proiectului:
Proiectul detaliat în format pdf:
Iată cum arată terenul pe care se va înălţa construcţia:
Din toată inima vă recomand şi siteul Asociaţiei Prietenii Sfântului Efrem cel Nou (http://prieteniisfantuluiefrem.ro/), în special această postare recentă despre convertirea la Ortodoxie a unui tânăr maghiar: http://prieteniisfantuluiefrem.ro/2014/01/17/ganduri-care-m-au-condus-la-ortodoxie-de-ce-cred-ca-fiecare-om-ar-trebui-sa-fie-crestin-ortodox/
*
În calitatea mea de Ambasador, adică având un nemeritat rol de reprezentare a Fundaţiei ‘Sf. Sava de la Buzău’ salut călduros iniţiativa acestui slujitor al Mântuitorului Iisus Hristos…
Pr Ciprian Staicu 
0740 788 876
….privind Comunitatea Terapeutică Ortodoxă şi îi doresc să aibă parte de ocrotirea Sf. Efrem cel Nou în tot ceea ce va întreprinde. Mare este Dumnezeu şi tot ceea ce pare imposibil de realizat la un moment dat, poate lua naştere cu credinţă, daruire, rugăciune şi perseverenţă!
*
Cu drag tuturor destinatarilor,

Bogdan Munteanu

Jurnalist – Consultant în comunicare – Public speaker
Ambasador al Fundaţiei pentru Copii
şi Vârstnici „Sfantul Sava de la Buzău

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *