LOADING

Type to search

Stiri Generale / Evenimente

Concert caritabil în beneficiul Centrului de îngrijiri paliative din Cluj

Share

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asociația „Sfântul Nectarie” din Cluj-Napoca, împreună cu Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului, invită publicul iubitor de muzică populară la un concert caritabil în beneficiul Centrului de îngrijiri paliative din municipiu.

Intitulat „Flori din Lumină”, evenimentul va avea loc în data de 8 mai, de la ora 18:30, în sala Auditorium Maximum a Casei Universitarilor de pe str. Mihail Kogălniceanu nr. 3-5. Spectacolul de muzică populară va fi prezentat de cunoscutul interpret de muzică populară și realizator de emisiuni, Aurelian Preda și va aduce în fața publicului nume mari ale cântecului popular tradițional. Vor urca pe scenă interpreți îndrăgiți precum Mioara Velicu, Petrică Mâțu Stoian, Elisabeta Turcu, Maria Ghinea, Veta Biriș, Mariana Anghel, Irina Someșan, Nicușor Iordan, Cristian Pomohaci, Dorina Oprea, Leontina Pop, Ionela Moruțan și Grigore Sâmboan.

Prețul unei invitații este de 35 de lei și va constitui într-o donație pentru Centrul de îngrijiri paliative SF. Nectarie din Cluj-Napoca. Invitațiile se găsesc la Catedrala Mitropolitană, la toate parohiile ortodoxe din municipiu și la magazinele bisericești ale Arhiepiscopiei Clujului.

 

Andreea Pâgleşan

Marius Matei

Preot in Floresti, jud. Cluj. Autor al cărții "Harta credinței. Meditații catehetice pentru copii și adulți", Editura Lumea credinței, București, 2020.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *