LOADING

Type to search

Stiri Generale / Evenimente

Concert caritabil pentru sprijinirea Așezământului social „Sfântul Onufrie” din Cluj

Share

Un nou concert caritabil în scopul sprijinirii Așezământului social “Sfântul Onufrie”, ce se construiește în apropierea Mănăstirii Florești, va fi organizat pe 29 octombrie la Casa Universitarilor din Cluj-Napoca.

 

Spectacolul de muzică folk va avea loc de la ora 19 în sala Auditorium Maximum și va fi susținut de Adrian Sărmășan, alături de artiștii Claudia Ciobanu și Istvan Illyes. Intrarea se va face pe baza de invitații, care se vor găsi la intrarea în sala de spectacole de pe strada Mihail Kogălniceanu numărul 3. Invitația presupune o donație de 10 lei în scopul sprijinirii construirii caselor de tip familial destinate ocrotirii copiilor aflați în dificultate. Sunt invitați să participe toți cei care doresc să contribuie la realizarea acestui proiect.

Concertul caritabil face parte din Campania de strângere de fonduri demarată de Asociația filantropică “Sfântul Onufrie” la începutul lunii octombrie, în colaborare cu Mănăstirea de la Florești. Campania intitulată „Toți copii au nevoie de iubire” a fost lansată pe 1 octombrie 2013, cu ocazia hramului Mănăstirii „Acoperământul Maicii Domnului” și va dura până pe 10 ianuarie 2014.

 

Aceasta presupune o strângere de fonduri prin SMS la numărul 8864, precum și spectacole și concerte caritabile, în care sunt implicați elevii școlilor și liceelor clujene, cât și studenții celor mai importante universități din Cluj-Napoca. Spectacolele vor avea loc pe parcursul lunilor octombrie, noiembrie și decembrie în sala Auditorium Maximum a Casei Universitarilor din municipiu. Primul concert caritabil a fost organizat pe 5 octombrie și a fi susținut de elevii Școlii “Nicolae Titulescu” din Cluj-Napoca.

 

Următorul eveniment din cadrul campaniei de strângere de fonduri va avea loc pe 12 noiembrie, când mai mulți studenți de la  Academia de Muzică “Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca vor susține un spectacol de muzică clasică. Pe data de 6 decembrie, în ziua de pomenire a Sfântului Ierarh Nicolae în fața Așezământului social “Sfântul Onufrie” din Florești va fi organizat un teledon, iar pe 17 decembrie este programat în sala Auditorium Maximum a Casei Universitarilor un spectacol de Crăciun multicultural.

 

Andreea Pâgleşan  

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *