LOADING

Type to search

Stiri Generale / Evenimente

Curs gratuit de încondeiat ouă la Biserica Toma Cozma din Iaşi

Share

În dorința de a pune în valoare frumusețea tradițiilor noastre românești, Biserica Toma Cozma din Iași, în parteneriat cu Asociația Toma Cozma, lansează și anul acesta invitaţie copiilor, tinerilor, precum şi tuturor celor interesaţi să se înscrie la Cursul gratuit de încondeiat ouă, care se va desfășura în timpul Postului Mare.

„Încondeierea ouălor reprezintă un instrument la îndemâna oricui dorește să facă mai frumoase sărbătorile pascale. Și în acest an, arta decorativă, măiestria personală, instruirea competentă și bucuria de a lucra împreună își dau mâna în cadrul Cursului, devenit deja punct de atracție pentru mulți copii și tineri de toate vârstele.  Pregătirea practică va fi îmbogățită cu ample prezentări, care să ofere cursanților un orizont mai cuprinzător în ceea ce privește angajarea spiritual-morală, cunoașterea și explicarea tradițiilor populare și religioase pe care le au românii, dar și alte popoare pentru sărbătoarea Sfintelor Paști” – ne-a spus Pr. Paroh Mihai Mărgineanu.

„De asemenea, în această perioadă, se vor desfășura și alte activități practice, prin care să ne descoperim valențe și calități de care poate nu am știut, să ne dezvoltăm în acelaşi timp creativitatea, îndemânarea și perseverența, dar și să folosim aceste întâlniri cu scopul de a deprinde noţiuni noi şi abilităţi artistice, oferindu-ne cadrul pentru socializare, cunoscute fiind beneficiile unor astfel de activități pentru copii și adulți” –  a precizat Vasilica Onofrei, voluntar, specialist relații publice.

Înscrierile se fac la numărul de telefon: 0743 337 969, Persoană de contact: Maria Ramona Zaharia, alte detalii putând fi accesate și pe site-ul parohiei, respectiv www.parohiatomacozma.ro.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *