LOADING

Type to search

Stiri Generale / Evenimente

Declaratia de la Timisoara – din nou

Share

Acum o saptamana, Alianta Familiilor din Romania a lansat Declaratia de la Timisoara, un document ce aduce în atenţie o problemă imperioasă: valoarea familiei, aşa cum a instituit-o Dumnezeu în Scriptură şi datoria creştinilor de a o apăra. Documentul reprezinta vointa si optiunile exprimate de reprezentantii mai multor organizatii neguvernamentale, care s-au intalnit la 20 martie 2010, la Timisoara, in cadrul conferintei organizate de Alianta Familiilor din Romania.

Participantii la Conferinta de la Timisoara sunt ingrijorati de faptul ca:

– Familia si casatoria sunt puse in discutie in lumina unor noi „drepturi ale omului”;

– Reperele traditionale, care au stat la baza organizarii societatii, sunt relativizate;

– Cei care afirma valorile familiei, asa cum au fost ele intelese dintotdeauna de catre poporul roman, sunt etichetati drept „retrograzi” si „fundamentalisti”;

– Aberatii si deviatii de comportament sunt normalizate in numele „modernismului”;

– Se incearca reducerea la tacere a celor care respecta valorile familiei traditionale si se doreste crearea unei noi societati, cu „valori” noi trasate de cateva organizatii ce nu impartasesc valorile crestine, din interiorul si din exteriorul Romaniei.

Luand in considerare toate aceste pericole reale la adresa familiei crestine, participantii la Conferinta Aliantei Familiilor din Romania ii invita pe toti oamenii de buna credinta, care subscriu principiilor enuntate in Declaratia de la Timisoara, sa semneze declaratia aici (www.provita.ro).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *