LOADING

Type to search

Stiri Generale / Evenimente

Episcopul Macarie Drăgoi al Europei de Nord se va întâlni cu tinerii la Ploiești și București

Share

Untitled-1 Asociaţia Studenţilor Creştini Ortodocşi din România (ASCOR), filiala Ploiești, organizează luni, 4 aprilie, de la ora 18.00, o seară duhovnicească cu tema „Iubirea Crucii”. Invitatul acestei seri duhovniceşti este Preasfinţitul Părinte Episcop Macarie Drăgoi al Europei de Nord, care va vorbi tinerilor studenţi în sala de conferințe a hotelului Prahova din Ploiești.

Asociaţia Studenţilor Creştini Ortodocşi din România (ASCOR), filiala București, organizează marți, 5 aprilie, de la ora 18.00, o seară duhovnicească cu tema „Crucea – Scară către Cer”, avându-l invitat pe Preasfinţitul Părinte Episcop Macarie Drăgoi al Europei de Nord, care va vorbi tinerilor studenţi în Aula Magna a Facultății de Drept din București.

 

Preasfințitul Părinte Episcop Macarie Drăgoi al Europei de Nord va sluji, sâmbătă, 2 aprilie, slujba Vererniei la biserica „Sfântul Nicolae-Ghica – Paraclis Universitar”, începând cu ora 18.00 iar duminică, 3 aprilie, Părintele Episcop Macarie va sluji Sfânta Liturghie la Catedrala Patriarhală din București, începând cu ora 9.30, fiind înconjurat de un sobor de preoți și diaconi.

www.episcopiascandinavia.se

 

Afis - Preasfintitul Macarie

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *