LOADING

Type to search

Stiri Generale / Evenimente

A fost deschis Centrul de consiliere și sprijin „Sfânta Alexandra Împărăteasa”

Share

Dragi prieteni pro-viață,

Tocmai ați deschis primul buletin informativ al Centrului de consiliere și sprijin pentru părinți și copii „Sfânta Alexandra Împărăteasa”.

Ceea ce în urmă cu câțiva ani părea imposibil s-a realizat în ultimul an și s-a finalizat la începutul lunii acesteia: s-a deschis în București Centrul de consiliere și sprijin pentru părinți și copii „Sfânta Alexandra Împărăteasa”.

Centrul oferă servicii de consiliere și asistență socială femeilor în criză de sarcină, mamelor tinere și adolescente, familiilor aflate în dificultate și părinților care așteaptă nașterea copiilor și doresc să se pregătească pentru aceasta.

Printre serviciile oferite de Centru se numără: consiliere psihologică gratuită, teste de sarcină gratuite, trusou de nou-născut oferit mamelor care au născut recent sau urmează să nască în curând, asistență socială de urgență (îmbrăcăminte, alimente, scutece, în măsura posibilităților), referire către servicii sociale din comunitate (consiliere juridică, medici care supervizează sarcina, cursuri de alăptare, consiliere vocațională, cursuri de formare profesională), grupuri de suport pentru mame și grupuri de suport pentru femeile afectate de traumele post-avort.

În cadrul Centrului lucrează un psiholog și un asistent social care oferă asistență profesionistă, în condiții de confidențialitate, persoanelor care solicită sprijin.
Pentru mine, deschiderea Centrului a fost un moment de bucurie, deoarece întâlnesc zilnic femei afectate de lipsa de sprijin sau de presiuni venite de la partener, familie sau serviciu și știu cât de mare este nevoia ca femeile în criză de sarcină care doresc să ceară ajutor să știe că au posibilitatea să vină la un Centru dedicat lor. Vă mulțumesc tuturor celor care ne-ați fost alături în deschiderea acestui Centru.

Cu bucurie pentru viață,
Alexandra Nadane
Director Executiv
Asociația pentru sprijinirea femeii însărcinate și a familiei

Și tu poți să faci ceva pentru femeile în criză de sarcină! Implică-te!
Donează pentru Centrul „Sfânta Alexandra Împărăteasa”!
10 lei, 100 de lei sau 1000 de lei, orice sumă donată înseamnă o mână de ajutor pentru femeile aflate în situații de criză.

Asociația pentru sprijinirea femeii însărcinate și a familiei
Cod fiscal: 36913780
Conturi:
RO79 RNCB 0082 1533 6104 0001 LEI
RO52 RNCB 0082 1533 6104 0002 EURO
RO25 RNCB 0082 1533 6104 0003 USD
Deschise la BCR Unirii
Cod SWIFT: RNCBROBU
Cod BIC: RNCB
Dacă reprezinți o companie, donează pentru femeile aflate în situații de criză 20% din impozitul pe profit datorat statului și cheltuielile aferente sponsorizării se vor scădea din impozit.

O echipă de oameni minunați a făcut o serie de materiale pe care le găsiți în fotografiile de mai jos. Ai o cunoștință aflată într-o situație dificilă? Acum poate beneficia de ajutor profesionist.
Oferă materialele de promovare celor care pot avea nevoie de sprijin!
Scrie-ne la centrulalexandra@gmail.com pentru a afla cum poți intra în posesia lor.

Vrei să faci mai mult?
Dorești să deschizi un centru de sprijin în comunitatea ta?
Îți suntem alături și te sprijinim cu informațiile și materialele de care ai nevoie. Scrie-ne la centrulalexandra@gmail.com.

Previous Article

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Up