LOADING

Type to search

Stiri Generale / Evenimente

GRECIA CREŞTINĂ – ghid de pelerinaj

Share
Librăria Sophia vă invită luni, 27 iunie 20146, ora 18.00 la prezentarea cărţii GRECIA CREŞTINĂ – ghid de pelerinaj, de Aurelia Bălan-Mihailovici.

În urma numeroaselor pelerinaje întreprinse de-a lungul vieţii, doamnă Aurelia Bălan-Mihailovici, prof. univ. dr. şi reputat lingvist, a încercat să afle cât mai multe informaţii despre lăcaşurile de cult – biserici şi mănăstiri – ale Elladei.
Lucrarea de faţă îşi propune o cunoaştere mai aprofundată a ortodoxiei acestei ţări însorite, prin prezentarea bisericilor şi a sfinţilor ocrotitori, ale căror sfinte moaşte se află la loc de cinste şi de închinare pe tot cuprinsul Greciei, dând mărturie despre evlavia poporului grec.
Departe de a putea cuprinde toată bogăţia cu care este înzestrată această ţară din punct de vedere creştin, cartea constituie un reper pentru pelerinii care doresc să se documenteze înainte de a porni la drum, dar şi pe parcursul călătoriei, cu privire la obiectivele cele mai importante care merită a fi vizitate.
Imaginile cu biserici, de o calitate tipografică deosebită, trezesc cu atât mai mult impulsul de a fi vizitate.
Explicaţiile autoarei, minuţios documentate atât la faţa locului, cât şi în urma studiilor în domeniu, aduc un plus de originalitate lucrării.

Invitaţi, alături de autoare:
pr.conf.dr. GHEORGHE HOLBEA
LUCIA RAICU, director ed.Charisma
LILIANA URSU, poeta, prozatoare şi traducătoare

Evenimentul va avea loc la sediul librăriei din str. Bibescu Vodă nr.19.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *