LOADING

Type to search

Stiri Generale / Evenimente

Noi burse oferite de Fundaţia „Mitropolitul Bartolomeu”

Share

Fundaţia “Mitropolitul Bartolomeu” i-a desemnat pe cei 34 de bursieri pentru anul şcolar şi universitar 2012-2013. Fondul alocat pentru bursele din acest an şcolar este de aproape 78 de mii de lei.

Tinerii au fost selectaţi în urma evaluarii celor 130 de dosare, pe criterii precum performantele şcolare şi profilul social şi familial.
În ce priveste proiectele de cercetare ale masteranzilor, acestea au fost analizate şi notate de o comisie de profesori de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca, după cum am aflat de la administratorul fundaţiei “Mitropolitul Bartolomeu”, pr. Bogdan Ivanov.
Fundaţia a fost înfiinţată în urmă cu mai bine de patru ani pentru a sprijini financiar tinerii studioşi din toata tara, dar lipsiţi de posibilităţi materiale.
Până în prezent, Fundația „Mitropolitul Bartolomeu” a acordat 145 burse, unor tineri din întreaga ţară, indiferent de etnia sau confesiunea lor, în valoare de peste 363 de mii de lei. Mai multe informații se pot obține accesând: www.mitropolia-clujului.ro.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *