LOADING

Type to search

Stiri Generale / Evenimente

NOU! La editura Lumea Credinței – Leacuri mănăstirești

Share

inmedio publicitate leacuri tipar

 

Lumea Credinţei editează prima carte serioasă şi documentată de leacuri, adunată filă cu filă de la trăitorii mânăstirilor ortodoxe din România şi din Balcani. Călugări şi călugăriţe îşi împărtăşesc cu sinceritate binevoitoare, cunoştinţele legate de cele mai importante terapii privind o serie de boli, cu incidenţă mare în rândul populaţiei.

Pentru o mai uşoară lectură, cartea are atât un indice de boli, cât şi un indice de plante şi terapii. Ziaristul şi teologul Mariana Borloveanu, autoarea volumului, a cercetat ani de zile mânăstirile şi sihăstriile căutând sursa tămăduirii. Şi a găsit-o pentru foarte multe boli, cu ajutorul experienţei şi cunoştinţelor călugărilor, transmise din generaţie în generaţie, pe cale orală, pe cale harică.

În librării, chioșcuri de ziare şi pangare, căutaţi Leacuri mănăstireşti – o carte care nu trebuie să lipsească din nici o casă de creştin!

 

3 Comments

  1. Vali Dan 6 august 2014

    Am vazut cartea, am cumparat-o. Bine scrisa, documentata, bine prezentata. O carte-eveniment. Felicitari editorilor!

    Răspunde
  2. Geanina Furdui 31 ianuarie 2016

    Va salut cu respect pentru ceea ce faceti. In luna septembrie am cumparat cartea Leacuri manastiresti, de la Sfanta manastire Prislop si i-am dus-o in dar soacrei mele. S-a bucurat de ea si si-a luat ragazul de a o citi temeinic. Din pacate, ii lipsesc cateva pagini – de la pag. 81 pana la pag. 96. Va rog frumos, daca este posibil sa imi trimiteti paginile lipsa, eu sa le printez si sa i le atasez. Atata de mult isi doreste sa stie ce contin cele 16 pagini, ca i-ati face o mare bucurie daca le-ar primi. Va rog mult, ajutati-ma sa facem o bucurie unei doamne venerabile de 85 de ani, pasionata de plante medicinale. Pe vremuri, isi culegea singura plantele de leac si ar putea vorbi zile in sir despre proprietatile frunzelor, florilor, tulpinilor si radacinilor. In cartea „Leacuri manastiresti… Terapii pentru trup si suflet” a descoperit lucruri inedite despre virtutile plantelor. La varsta ei inca are forta si disponibilitatea de a se minuna de puterea naturii si de darurile lui Dumnezeu pe pamant. Va rog, mi-as dori tare mult sa o puteti ajuta cu cele 16 pagini care lipsesc din cartea ei. Va doresc toate cele bune!

    Răspunde
    1. admin 1 februarie 2016

      Buna seara, am primit mesajul dumneavoastra de pe site. Multumim pentru randuri. Va rugam sa ne dati adresa postala unde sa va trimitem cartea cu Leacuri si Retete Manastiresti. Sanatate multa si numai bine!

      Răspunde

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *