LOADING

Type to search

Stiri Generale / Evenimente

Parohia „Sfânta Cuvioasă Parascheva” din Galați a oferit un nou ajutor persoanelor nevoiașe

Share

Vineri, 26 iunie a.c., cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Casian, parohia gălățeană „Sfânta Cuvioasă Parascheva” a desfășurat o nouă activitate de ajutorare a persoanelor nevoiașe.

Prin această acțiune filantropică au fost oferite alimente neperisabile și hrană caldă în sistem catering pentru 100 persoane cu posibilități materiale reduse, între care vârstnici singuri și familii cu mulți copii.

După ce angajații din cadrul cantinei parohiale au pregătit produsele ce urmau a fi oferite, preoţii și câțiva voluntari s-au deplasat la casele persoanelor asistate pentru a le oferi darurile.

Ca de fiecare dată, ajutorul din partea parohiei a fost primit cu mare bucurie şi a constituit un real folos pentru cei sărmani.

Valoare ajutoarelor oferite în această zi a fost de 3.600 lei.

De la începutul perioadei de pandemie cu noul coronavirus parohia gălățeană a sprijinit pe cei sărmani, prin cantina sociala, cu alimente în valoare de 45.400 lei și a împărțit îmbrăcăminte celor nevoiași în valoare de 19.500 lei.

Activităţile care se derulează prin cantina „Sfânta Cuvioasă Parascheva“ sunt asigurate de trei angajaţi ai parohiei, fondurile provenind din parohie și din donații.

 

Pr. Rareș Bucur

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *