LOADING

Type to search

Stiri Generale / Evenimente

Pelerinajul generațiilor

Share

În perioada 1-7 iunie a.c., Departamentul Pro Vita al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei împreună cu Asociația Familia Tradițională  organizează la Iași Săptămâna pentru familie care va avea ca temă anul acesta: Nevoile fundamentale ale copilului. În fiecare zi din cadrul acestei săptămâni speciale se vor desfășura expoziții de fotografii, concursuri de fotografie, workshop-uri, seri artistice și spectacole, organizarea Marșului pentru Viață, în ziua de duminică, 7 iunie.

În acest context, Parohia Toma Cozma din Iași, în parteneriat cu Bioma Agro Ecology Co, va organiza sâmbătă, 6 iunie, începând cu ora 14.00,  PELERINAJUL GENERAȚIILOR. Traseul propus cuprinde vizitarea Grădinii Botanice și a Mănăstirii Copou, ctitorie a domnitorului Vasile Lupu. La pelerinaj vor participa tineri și copii de toate vârstele însoțiți, în mod obligatoriu, de părinții lor, care vor trebui să parcurgă împreună același traseu, respectiv, pe bicicletă.

Manifestarea dorește să marcheze două zile foarte importante pentru fiecare dintre noi: Ziua Copilului și Ziua Mondială a Mediului (Ecologiei). În acest sens, Bioma Agro Ecology Co, partener în cadrul proiectului nostru va oferi tuturor participanților informații utile despre ecologie și alte materiale. De asemenea, sunt pregătite de organizatori numeroase suprize atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. În aceeași zi, vom vizita și Grădina Botanică, unde ne vom opri și vom admira frumusețile naturale care ne înconjoară și pe care de multe ori le trecem cu vederea, nepăsători și ignoranți. Vă invităm să participați într-un număr cât mai mare. Înscrierile se fac la numerele de telefon: 0741 706 602 (Orange), 0761 621 994 (Cosmote), 0728 037 471 (Vodafone), a declarat Vasilica Onofrei, voluntar la Parohia Toma Cozma și coordonator al proiectului.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *