LOADING

Type to search

Stiri Generale / Evenimente

Peste 8.000 de participanți la Marșul pentru viață 2017 în București!

Share

Peste 8.000 de bucureșteni au participat la Marșul pentru viață 2017 „Ajută mama și copilul! Ei depind de tine”, sâmbătă, 25 martie.

La ora 12.30 au început să se adune participanții în Piața Unirii, iar la 13.00 s-a plecat spre Parcul Tineretului. La intrarea în Parc participanții depășiseră numărul de 8.000 !

Pe scenă au luat cuvântul: Alexandra Nadane, președintele Asociației Studenți pentru viață, Georgeta Bărăscu, cu o mărturie despre o întreruperea de sarcină pe care a făcut-o, Oana Dancă, o tânără care a fost îndemnată în mod repetat de tatăl copilului să facă avort, dar a născut copilul, Vladimir, cu care a venit pe scenă, preotul David Pestroiu, reprezentantul Preafericitului Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, pastorul Virgil Achihai, președinte la Uniunea Bisericilor Creștine după Evanghelie, pastorul Cornel Boingeanu, președinte la Uniunea Bisericilor Creștine Baptiste din România și deputatul Daniel Gheorghe (PNL).

A urmat concertul Live for Life, în cadrul căruia au cântat: grupul de copii „Îndrăgostiți de muzică” – Ingrid Maria Boengiu, David Adrian Ștefan, Mara Cazacu și Cristina Maria Postoloache, Dragoș Bădoi, Maria Coman, formațiile Coco și Schimbul 3 by Adrian Ordean (în care s-a despărțit fosta trupă Compact). Spectacolul a fost prezentat de Ioana Picoș.

Marșul pentru viață 2017 s-a desfășurat în peste 285 de localități din România și Republica Moldova.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Up