LOADING

Type to search

Stiri Generale / Evenimente

Prima ședință a Cursului gratuit de încondeiat ouă la Biserica Toma Cozma din Iaşi

Share

Biserica Toma Cozma din Iași, în parteneriat cu Asociația Toma Cozma și Primăria Iași, organizează și anul acesta Cursul gratuit de încondeiat ouă. Adresat copiilor, tinerilor, precum şi tuturor celor interesaţi, Cursul se va desfășura la Biserica Toma Cozma, în fiecare sâmbătă din timpul Postului Mare.

Prima ședință va avea loc sâmbătă, 19 martie, ora 13.00.

”Până acum, s-au înscris 20 de copii, dar noi ne așteptăm ca numărul participanților la Curs să fie mult mai mare, iar categoriile de vârstă să difere. Consider că, în ciuda multitudinii evenimentelor lumii moderne în care trăim, avem datoria sfântă de a pune în practică și de a transmite generațiilor următoare tradiţiile româneşti care ne definesc identitatea. Să nu le uităm, ci, dimpotrivă, să le redescoperim valoarea și profundele semnificații pentru a ni le putea însuși iar ulterior, a le putea transmite și altora” –  a precizat Vasilica Onofrei, voluntar, specialist relații publice.

”Se vorbește adesea despre terapia prin artă pentru minte și suflet. Cursul de încondeiat ouă, alături de celelalte obiective pe care ni le-am propus și despre care am mai discutat, cred că se va constitui într-un bun prilej de a îmbina creativitatea tinerilor cu trăirile specifice perioadei Postului Mare pe care o parcurgem, astfel încât, la final, să ne regăsim mai întăriți sufletește și mai bogați din punct de vedere duhovnicesc, cultural și moral” – a spus Părintele Paroh Mihai Mărgineanu.

Înscrierile pentru Cursul de încondeiat ouă continuă și se pot face la numărul de telefon: 0743 337 969, Persoană de contact: Maria Ramona Zaharia, alte detalii putând fi accesate și pe site-ul parohiei, respectiv www.parohiatomacozma.ro.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *