LOADING

Type to search

Stiri Generale / Evenimente

Primarul municipiului Iași participă la Marșul pentru Viață 2018

Share

Primarul Municipiului Iași, domnul Mihai Chirica, va participa la Marșul pentru Viață 2018, cu tema Uniți pentru Viață, ce se va desfășura pe data de 24 martie din Piața Unirii, începând cu ora 13:00.

Evenimentul va reuni un număr de 10 000 de participanți care vor promova dreptul la viață al copiilor nenăscuți și sprijinirea femeilor aflate în criză de sarcină.

Sunt așteptați la Marșul pentru Viață cât mai mulți ieșeni, pe data de 24 martie, din Piața Unirii, începând cu ora 13:00. Procesiunea va porni la ora 14:00, dar va fi precedată de o serie de discursuri motivaționale susținute de: Primarul Municipiului Iași, Mihai Chirica, Preasfințitul Macarie Drăgoi, episcopul ortodox român al Europei de Nord, domnulConstantin Felix Guzgă, Consilier al Cancelariei Prefectului la Instituția Prefectului Iași, Prof. Univ. Dr. Maria Stamatin, UMF Iași, Director Ciprian Iftimoaei, Direcția Județeană de Statistică Iași, Lect. Univ. Dr. Livia Iacob, UAIC Iași, Psihoterapeut Roxana Jilavu, Dumitrița Sinița, reprezentant pro vita Republica Moldova, Maria Elisa Pălimaru președinte AsociațiaStudenți pentru Viață, filiala Iași.

MarșulpentruViață se va desfășurapetraseulPiațaUnirii, Str. GavriilMusicescu, BulevardulIndependeței, Str. Ion C. Brătianu, TeatrulNațional, BulevardulȘtefancel Mare șiSfânt, iarfinalulevenimentului va fi încununatcumomenteartistice, totînPiațaUnirii, susținute de Grupul vocal – intrumental al ParohieiSf. NectariedinIași, de CorulSf. IerarhNectarie Junior și deartistaDumitrițaSinițadinRepublica Moldova.

Program:

  • 00 – 13.30 – Sosirea participanților
  • 30 – 14.00 – Sesiune discursuri
  • 00 – 14.30 – Desfășurarea Marșului pe traseul menționat
  • 30 –15.30 – Momente artistice pe scena din Piața Unirii

Marșul pentru Viață este cea mai amplă mișcare pro vita din țară, ce va avea loc în peste 300 de orașe din România și Republica Moldova.

Pentru mai multe detalii privind organizarea și programul Marșului pentru Viață puteți găsi pe paginile de facebook Marșul pentru Viață Iași si Pro Vita Iași

Persoană de contact:

Cosmin Brînză

Referent

Departamentul Pro Vita

Sectorul de Misiunea

Arhiepiscopia Iașilor

Tel: 0746 936 969 / 0756 333 890

Previous Article
Next Article

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Up