LOADING

Type to search

Stiri Generale / Evenimente

Primul Pelerinaj pe bicicletă din această vară

Share

Duminică, 10 iulie a.c., ora 14.30, Biserica „Toma Cozma” din Iași organizează primul pelerinaj pe bicicletă din această vară. Destinația acestui pelerinaj va fi Mănăstirea Galata din Iași. Toți pelerinii sunt rugați să se înscrie la acțiune, apelând la numărul de telefon: 0728037471.

”Unul dintre obiectivele acțiunii noastre este de a ne deconecta de la ritmul alert al vieții cotidiene, vizitând locuri pline de har și sfințenie. Ca în fiecare an, credem că la primul pelerinaj din această vară, vor participa mulți tineri și copii, precum și alte persoane mai în vârstă. Astfel putem să împărtășim împreună momente frumoase, hazlii, uneori memorabile ce demonstrează că pelerinajul pe bicicletă este și o provocare pe măsură, dar și un generator de mari satisfacții”, a declarat Vlad Carpiuc, coordonator de proiect.

”Sunt bine cunoscute beneficiile pe care le are mersul pe bicicletă asupra sănătății noastre. Alături de aceasta, ne dorim ca prin aceste pelerinaje pe bicicletă, care au devenit o frumoasă tradiție la biserica noastră, să pătrundem în tainele spiritualității ortodoxe, dar și să ne bucurăm de frumusețile naturii prin care Îl putem descoperi și pe Însuși Dumnezeu”, a afirmat Vasilica Onofrei, voluntar specialist relații publice.

Previous Article
Next Article

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *