LOADING

Type to search

Stiri Generale / Evenimente

Seria de conferințe „Marțea Gândirii Creștine”, la Bistrița

Share

Bistrițenii sunt invitați și în acest post al Sfintelor Paști să participe la conferințele duhovnicești din cadrul Proiectului „Marțea Gândirii Creștine”.

0000
În fiecare zi de marți, locuitorii muncipiului sunt chemați să asculte cuvintele de învățătură ale diferiților oameni duhovnicești, cuvinte pe teme de interes spiritual, folositoare creștinului de azi.

Proiectul a fost organizat pentru prima dată în anul 2011, iar acum se află la a patra ediție. Întâlnirile din fiecare marți au loc la Biserica „La Coroana”  și încep la ora 18:00. Azi, 24 februarie 2015, invitat pentru a le vorbi bistrițenilor este duhovnicul Mănăstirii „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, părintele Chiril Zăgrean, iar în următoarea săptămână, va fi invitat inspectorul de religie al județului Bistrița-Năsăud, părintele Adrian Cherhaț, pentru a vorbi despre importața orei de religie.

„Îi așteptăm pe toți cei interesați, la o oază de gândire, de simțire și de cugetare creștină”, a declarat organizatorul și inițiatorul Proiectului „Marțea Gândirii Creștine”, Florin Bojor.

 

Autor: Alexandra Andereș

Marius Matei

Preot in Floresti, jud. Cluj. Autor al cărții "Harta credinței. Meditații catehetice pentru copii și adulți", Editura Lumea credinței, București, 2020.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Up