LOADING

Type to search

Stiri Generale / Evenimente

Sfântul Filumen a fost văzut de medici într-un spital în Anglia, vizitând o bolnavă

Share

„Este împreună cu noi și Sfântul Filumen și de aceea ne vede trei. Nu mai spune nimic, ci mergi înainte.” A venit superiorul spitalului și ne-a lăsat să trecem pe toți „trei”! Apariția Sfântului Filumen a fost vizibilă pentru asistentă și directorul spitalului. Epitrahilul său și acum răspândește o mireasmă plăcută. Mare este slava Dumnezeului nostru și a Sfinților Lui!

Astăzi, 23 noiembrie 2015, ora Angliei 13.00, fiind preotul paroh al bisericii „Adormirea Maicii Domnului și Sfântul Apostol Andrei” din Birmingham, Anglia (unde găzduim sfintele moaște ale Sfântului Ioan Botezătorul și epitrahilul Sfântului Filumen, care a primit mucenicia la Fântâna lui Iacov din Ierusalim), împreună cu Gheronda Nectarie Moulatsiotis, am luat epitrahilul Sfântului Filumen și am vizitat spitalul ”Queen Elisabeth”, pentru a o binecuvânta pe bolnava Kiriaki, fiica mea duhovnicească.

Când am urcat la etajul VII, Gheronda Nectarie ținea în raclă epitrahilul Sfântului Filumen, iar eu m-am adresat asistentei cerând permisiunea de a merge în salonul 35. Asistenta nu ne-a permis intrarea. Am întrebat-o atunci:

‒ De ce nu ne permiteți să intrăm?

‒ Pentru că este interzis să intrați mai mult de trei oameni. Deja în camera bolnavei este o rudă de-a sa.

‒ Care trei? Suntem doar doi.

‒ Sunteți trei! De ce sunteți nepoliticos?

‒ Care al treilea? Nu se poate așa ceva. Vreau să vorbesc cu superiorul vostru!

Atunci Gheronda Nectarie se întoarce și-mi spune:

‒ Este împreună cu noi și Sfântul Filumen și de aceea ne vede trei. Nu mai spune nimic, ci mergi înainte.

A venit superiorul spitalului și ne-a lăsat să trecem pe toți „trei”!

Apariția Sfântului Filumen a fost vizibilă pentru asistentă și directorul spitalului. Epitrahilul său și acum răspândește o mireasmă plăcută. Mare este slava Dumnezeului nostru și a Sfinților Lui!

 

MINUNI – VINDECĂRI – VEDENII

Marius Matei

Preot in Floresti, jud. Cluj. Autor al cărții "Harta credinței. Meditații catehetice pentru copii și adulți", Editura Lumea credinței, București, 2020.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Up