LOADING

Type to search

Stiri Generale / Evenimente

Studenți pentru viață organizează a treia ediție a Spectacolului „Sărbători pentru toți”

Share

În timp ce noi ne pregătim să petrecem cu pace și bucurie Crăciunul în sânul familiei, sunt mame şi copii care au fost nevoiţi să se smulgă brutal din mediul familial şi să înceapă o nouă viaţă, în care să reînveţe iubirea şi să regăsească pacea de care au atâta nevoie. Poate că aceste suflete greu încercate îl aşteaptă cu cea mai mare ardoare pe Moş Crăciun, ca o promisiune a binelui şi iubirii pentru toți.

Din acest motiv, Asociația „Studenți pentru viață – Universitatea din București”, în parteneriat cu Centrul de primire în regim de urgență a mamelor cu copii victime ale violenței în familie „Patriarh Justinian Marina” al Asociației Diaconia a Patriarhiei Române, cu sprijinul Universității din București, al Asociației Feminism proFamilie și al companiei Artist Party organizează sâmbătă, 17 decembrie, începând cu orele 18.00, în Aula Magna a Facultății de Drept din cadrul Universității din București a treia ediție a spectacolului caritabil „Sărbători pentru toți”.

Spectacolul pentru copii va fi prezentat de actrița Ioana Picoș, iar pe scenă vor urca: Trupa de teatru „Matroli”, cu piesa „Tic, tac. Vine Moș Crăciunul!”, corul de copii al Asociației „Diaconia” și corul voluntarilor Asociației „Studenți pentru viață”.  

Moș Crăciun va împărți daruri celor 50 de copii de la Centrul „Diaconia” și celorlalți copii prezenți în seara evenimentului.

Vă așteptăm să ne bucurăm împreună de atmosfera colindelor, de expoziția de lucrări ale copiilor și de un târg caritabil de prăjituri făcute acasă.

Adresa Facultății de Drept din cadrul Universității din București este: Bd. Mihail Kogălniceanu nr. 36-46, sector 5, București.

Intrarea este liberă.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *