LOADING

Type to search

Stiri Generale / Evenimente

Un interviu senzational!

Share

În “Lumea Credintei” (numărul pe decembrie) va apărea un senzaţional interviu cu Klaus Kenneth, cel care a parcurs 2 milioane de km în cautarea lui Dumnezeu. Şi L-a găsit în Ortodoxie!

George Crasnean a stat îndelug de vorbă cu acest om, iar interviul va apărea intregral în două părţi, în numerele din decembrie şi ianuarie. Deocamdată însă, pentru a înţelege importanţa acestei mărturii, publicăm un fragment din această convorbire care nu trebui să lipseasca din casa şi din viaţa niciunui creştin! (redacţia)

Introducerea lui George Crasnean: Paradoxal, Klaus Kenneth este un mistic. Nu ştiu dacă este teolog – deşi adevărata teologie este mistică! – dar în mod sigur a ajuns la dreapta-slăvire: o predanie veche de 2000 de ani, în care, în tot acest răstimp, nu s’a schimbat nicio iotă din învăţă¬tura lui Hristos, cum spune el. Eu îl admir, nu atât pentru că a parcurs două milioane de kilometri căutându’L pe Hristos, ci pentru faptul că a putut să dea mâna cu preotul catolic care l’a violat timp de şapte ani în copilărie!…

Intrebare: Odată intrat în Ortodoxie, nu aţi fost fost tentat să reveniţi la anumite practici din trecut? Cu atât mai mult cu cât am înţeles că aţi avut performanţe: levitaţi, deveneaţi invizibil, aveaţi puteri asupra celorlalţi. N’au mai existat tentaţii? Sau atacuri demonice?

Raspuns: -Mai întâi: nu sunt prost! N’am nici un motiv să vreau să mă întorc, pentru că aş ajunge înapoi în suferinţă şi singurătate. Dar atacuri! În fiecare zi! Chiar şi acum când am vrut să vin în România, mi’am cumpărat biletul de avion pentru Bucureşti, cu o lună mai devreme, iar cu două zile înaintea plecării am sunat la compania aeriană ca să întreb dacă e totul OK. Mi s’a răspuns că n’am nici un bilet şi ar fi trebuit să cumpăr unul mult mai scump acum. Deci sunt atacuri şi în plan exterior mie, dar şi în plan interior – sunt mereu acele gânduri de la care porneşte totul. Dar…Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte’mă pe mine păcătosul! Demonii nu au fiinţă! Demonii sunt închipuire. Părintele Rafail mi’a spus alaltăieri că nici măcar nu există demoni! Ştiţi prin ce trăiesc ei? Pentru că dumneavoastră credeţi în ei! Asta le dă lor viaţă. Sângele demonilor este credinţa ta în ei. Dacă tu crezi în Hristos, demonii se prefac în pulbere de praf! Pe Golgota au fost biruiţi. Ei nu au nici o şansă, pentru că nu au viaţă proprie. Biblia ne învaţă să nu ne opunem răului, tocmai pentru că răul nu are viaţă, el este doar o realitate virtuală! Demonii sunt ca telenovele, fiindcă tot ceea ce este inventat de către diavol este artificial. Cu adevărat demonii nu există decât atâta vreme cât noi credem în ei! Însă dacă prin gând vom încerca să ne opunem lor, nu vom reuşi. Nu vă opuneţi demonilor! Mergeţi la Hristos-aceasta este soluţia! Pentru că ei sunt mult prea rafinaţi şi le veţi da această viaţă aparentă opunându’vă lor!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *