LOADING

Type to search

Stiri Generale / Evenimente

Va asteptam la modulul 2 al cursului de Autocunoastere si creativitate Itsy Bitsy

Share

Copiii sunt asteptati la un nou modul al cursului Creativitate si dezvoltare personala cu Ciprian Voicila, organizat de Itsy Bitsy. Dupa ce i-am provocat pe cei mici sa imbine imaginatia cu folclorul in primul modul numit Descopera-ti copilul prin desen, acum ii invitam la a doua parte a cursului, Cunoaste-te pe tine insuti. Astfel, in urmatoarele 10 intalniri, copiii vor afla povesti despre creatia Universului si cum au aparut pe lume lucruri pe care le luam de bune: de la casa in care stam, pana la animale, haine si traditii.

Vor invata cimilituri – sau ghicitori cum li se spune mai nou – din secolele trecute, inventate de stramosii nostri. Prin povestiri psihoterapeutice, cei mici vor ajunge sa isi constientizeze mai bine sentimentele, pentru a-si da seama cat de importanti sunt pentru ei insisi si pentru cei din jur. De asemenea, veti descoperi in continuare alte creaturi din imaginarul colectiv romanesc, precum Joimarita, Samca, Cel din Balta, Brehnele, rohmanii, Murgila, Miezila si Zorila, Fata-Padurii, Blajinii si toti cei de o teapa cu ei.

Iar alaturi de Ciprian Voicila veti rescrie cateva romane celebre: Un veac de singuratate, Spuma zilelor, Muntele vrajit, Razboi si pace, Poveste fara sfarsit, Print si cersetor s.a.m.d. Noul modul va avea loc in fiecare sambata. Atelierul dureaza o ora si este structurat in doua parti: de la ora 16.00 – pentru copiii intre 7 si 10 ani, iar de la ora 17.30 – pentru cei intre 5 si 7 ani. Pretul modulului este de 250 de lei pe copil. Pentru mai multe informatii si inscrieri, intrati aici.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *