LOADING

Type to search

Ortodoxie si traire

Asa cum zice Domnul

Share
Cinstiți pe Dumnezeu nu doar cu buzele, ci și cu inimile voastre! Domnul face pentru toți minuni multe, minuni fără seamăn. Dacă vă veți întoarce spre El, vă veți izbăvi. Domnul Dumnezeu va izbăvi pe poporul Său. El este singurul Înțelept. Doar Lui I se cuvine slavă. Întoarceți-vă! Domnul vă va mântui, Domnul vă va cruța. Dați la o parte idolii din viața voastră, alungați avariția, lăcomia și ura.
Acum așa zice Domnul citim Așa cum zice Domnul, nu altfel. Nu inventăm, nu adăugăm, nu ștergem scripturi. Domnul face minuni la care nici nu vă așteptați. Iată cauza eșecului: vrem să părăsim Izvorul și să ne săpăm fântâni sparte. Dar cât de amar este să-L părăsești pe Dumnezeu!… Când săvârșiți ticăloșii, nici măcar nu vă rușinați… Schimbați această mentalitate morbidă și așteptați mântuirea. Cu multă-multă speranță.
Ferice de aceia care cred că se vor împlini cele spuse lor de către Domnul! Nu vă depărtați de Templu, ci zi și noapte serviți în posturi și în rugăciune. Fiți mulțumiți cu solda voastră! Vouă, deținuților, Domnul Iisus Hristos vă vestește eliberarea. Vai de cei ce se încăpățânează să se îmbuibe, în timp ce frații Lui mor de foame! Dar voi, voi cine ziceți că este El? Credeți că este Hristos, Fiul lui Dumnezeu? Luați-vă crucea zi de zi…
Marius MATEI
Marius Matei

Preot in Floresti, jud. Cluj. Autor al cărții "Harta credinței. Meditații catehetice pentru copii și adulți", Editura Lumea credinței, București, 2020.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Up