LOADING

Type to search

Ortodoxie si traire

Blandul Sibiu la ora sperantei

Share

Catalin Dumitrean:

 


 
 
 
 
 
 
 
La Sibiu a fost mai mult decât un spectacol, mai degrabă o stare de spirit posibilă datorită acestor oameni minunaţi care alcătuiesc publicul constant al Cenaclului Lumină Lină. Mă temeam că vom fi puţini,pentru că în ultima vreme chiar şi credincioşii sunt ciudaţi, astfel că apelurile de chemare la concert ale noastre, puteau rămâne fără ecou. Nu am fost mulţi, dar am fost unici, sublimi şi incandescenţi. Am cântat din suflet, am trăit emoţii comune şi ne-am împărtăşit unii altora bucuria. Cântecele patriotice au fost flăcări pe marea vieţii, ne-au trezit la realitatea tragismului contemporan şi ne-au obligat să luăm atitudine prin spirit la chemarea naţională de astăzi.
Ce public frumos! Ce aplauze incandescente! Ce oază de fericire în comunitatea de pe Strada Dealului! Fericiţi cei ce o au şi continuuă în frumos! Felicitări Sibiu! Lumina se aprinde mai departe! 
 
 
 

MULŢUMIM CELOR CE NE DOVEDESC IUBIRE PRIN PREZENŢA LA CONCERTE, DAR ŞI CELOR CE NE SUNT ALĂTURI CU SUFLETUL, CELOR CE NE DAU SEMN SCRISE ŞI CELOR CE VOR FI ÎN VIITOR MAI MULT LÂNGĂ ACEST UNIC CENACLU!

 

 

 

 
 
 
 
PREMIEREA CU EMOŢIE ŞI BINECUVÂNTARE
 
 
 
 
 
 
 
 
 
CÂNTÂND Maicii Domnului…
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Talent, Dăruire şi Folclor în familia Ţopea
 
 
 
 
 
 
 
 
Bucuria premiilor primite!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
La început, după primele cântece „Poporul român, Opere Complete” şi „Lancea lui Horea” a fost premierea elevilor participanţi la concursul de creaţie „Lumină Lină”. Copiii au primit premii, cadouri şi emoţia noastră. Au pictat icoane pe sticlă minunate, au scris poezii blânde şi semnificative şi au prezentat un program de cântece şi poezii religioase. Ne-am simţit aşa de bine, aşa de frumoşi lângă aceşti copii încât promite că vom mai reveni cu astfel de proiecte, care au rostul misionar să atragă tinerii în Biserică.
Partea a doua a fost unică. Îmi pare rău că nu vă putem preznta filmul şi alte fotografii mai sugestive cu comportamentului publicului, care a tot crescut în număr şi în vibraţie. 

Cântece cântate din inimă, din duh comunional şi infinit Duhul lui Iancu, Jurăm pentru Ardea, Cuvântul lui Roată către divan, Jurământ la Putna, Tu Ardeal, Capul de la Torda, Treceţi batalioane române Carpaţii, Marşul Ardealului, Doamne ocroteşte-i pe români, Vino în rai, Cântecul lui Ştefan cel Mare 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
AMINTIRI SUPERBE DINTR-O ZI DE NEUITAT!
FERICIŢI CEI CE AŢI FOST APROAPE DE NOI!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *