LOADING

Type to search

Ortodoxie si traire

Cine sunt eu?

Share
Niciodată în istoria omenirii nu s-a întâmplat ca “fruntea” Creaţiei să demonstreze atâta trufie în a-şi expune păcatele ca acum.
Că se laudă păcătosul cu poftele sufletului lui iar cel ce face strâmbătate pe sine se binecuvintează.
Doar a fost Sodoma şi Gomora , holocausturile (din lagărele naziste şi comuniste,cel la care asistăm  îndreptat împotriva pruncilor născuţi şi nenăscuţi), am văzut revoluţii şi războaie dar batjocura la care este supusă fiinţa umană  în chiar esenţa ei ontologică frizează deja,absurdul.
Zis-a cel nebun în inima sa: Nu este Dumnezeu! Stricatu-s-au şi urâţi s-au făcut întru îndeletnicirile lor.
Depărtat la distanţă de ani-lumină de Creatorul său,omul modern veşnic neliniştit,nestatornic,înrobit patimilor,pus pe rele,sătul de viaţa sa ghiftuită nu mai poate suporta firescul pe care Dumnezeu l-a hotărnicit în lume şi răscoleşte în grămada de gunoi a minţii sale pentru a găsi “diamantele” care să-l fericească şi pe el. Şi cum myky nu aşteaptă să fie rugat de două ori iată că ideea a venit cu viteza fumului de pucioasă. Se hotărâră aşadar să studieze mai avan problema (pardon) puţicilor şi a păsăricilor de bebeluşi (de dragul drepturilor superioare ale copilului)în sprijinul cărora să mai scornească nişte legi prin care în viitor aceştia să poată deveni găinuşe sau cocoşei, după plac.
Mamă natură darwinistă,neatentă mai eşti !În loc să naşti de la bun început fiinţe asexuate sau măcar bisexuale (că tot se cere acum dublă calificare) îţi laşi progeniturile să-şi bată capul “cum ar fi dac-ar fi..”şi mai spui că urmăreşti interesul individului ! De milioane de ani te încăpăţânezi să scoţi doar băieţi – mândria tatălui şi fete – nădejdea mamei de parcă nu ţi-ai învăţat lecţia deşi ai fost ajustată de atâtea ori !
Dar ca să nu fie numai un nebun pe care ceilalţi să-l trateze cu îngăduinţă se apucară capetele luminate din împărăţia de la Miazănoapte să legiuiască (din nou ,pardon) fundurile oamenilor.Băgat în ceaţă încă de la naştere deşi evidenţa sare în ochii tuturor ,bietul copil când ajunge să ia cunoştinţă de documentele sale (căci legea îi permite să vadă ce vrea,să spună tot ce-i trece prin minte) se întreabă pe bună dreptate:dar eu ce sunt ,fată sau băiat?
Şi aşa,săracul ,nu mai are chip să-şi trăiască anii copilăriei cu nepăsarea şi inocenţa ei că i s-a pus de-a curmezişul o mare dilemă pe care nu ştie cum s-o descâlcească.  Îi sar în ajutor psihologii,care să-l lămurească deşi mama natură l-a înzestrat cu ce-i trebuie. Ce te faci cu ştiinţa când “savantul”îşi pierde tocul de la ochelari!
Dacă viitorul bărbat se sperie de responsabilităţile pe care le-ar putea avea într-o relaţie şi i se pare că-i mai bine să fie fată pentru că are mai multe avantaje sau dacă o fătucă mai zglobie în loc să se sclifosească împreună cu prietenele,îi place să şurubărească atunci se pot justifica schimbările de sex ?
Oare struţocămila asta când se plictiseşte poate să-şi schimbe”pasărea dobitocită şi vita păsărită”sau rămâne aşa cu regretul că n-a fost invers?
Încurcată vicleneală mai are şi myky,ucigă-l toaca! Îi pregăteşte pe toţi să fie trans numai transfiguraţi în Hristos,nu!
Dar problema controlului populaţiei nu se mai pune? De unde ştim noi câţi băieţi şi câte fete se nasc la un moment dat ca să luăm măsuri dacă nu-i mai îngrămădim în rublicile niciunei statistici?
Bine zicea părintele Arsenie Boca: 
În faţa marelui Babilon al lumii moderne sunt două zile. Este o zi de milostenie – astăzi şi este ziua mâniei Lui Dumnezeu – ziua judecăţii de pe urmă – care poate fi mâine.
Parcă-ţi vine să zici a lehamite că dacă atâta îi duce capul,facă fiecare în ograda lui ce vrea că pe tine nu te interesează. Ba îi interesează pe ei cum să ne smintească încât să poată argumenta că dacă toţi vor trans înseamnă că aşa trebuie să fie.
O lege adoptată undeva în Europa atrage după sine altele asemenea ei mai ales în ţările unde proastele guvernări au sărăcit populaţia şi sunt supuse constant şantajului economic ,obligate astfel să adopte legi contrare tradiţiei şi conştiinţei poporului.
Dacă la noi schimbarea Constituţiei s-a făcut cu uşile închise cum vom şti ce legi au fost abrogate şi ce s-a pus în loc? Căci aleşii noştri care stau cu gura căscată la tot ce fierbe în cazanul ursitoarelor, repede înghit găluşca şi ne vom pomeni cu o recomandare obligatorie prin care suntem somaţi să nu mai scriem genul copilului pe actul de naştere ,ci să-i spunem că are sex nedeterminat.
Bietul de el va trebui să aştepte până îl ajunge bătrâneţea ca să înţeleagă că nedeterminat înseamnă ceva de care nu poţi să faci uz pentru că intri în coliziune cu legea transsexualizării.
Oare câteva cazuri de malformaţii congenitale pe care medicina modernă le poate rezolva ne permit să elaborăm o lege cu implicaţii nedeterminate ?
Frumoasă pădure ai lăsat pe pământ,Doamne, dar de ce jivinele acestea confuze nu se opresc din alergat? N-or fi auzit că Tu le poţi lumina?
Dar gravitatea nu stă nici în confuzie,nici în manipulare care deja sunt arhicunoscute ,ci în aceea că persoana umană se reduce, cu bună ştiinţă, la sex. Genetic,psihologic,transcedental,organic omul este bărbat şi femeie aşa cum l-a lăsat Dumnezeu pe pământ ca să împlinească porunca dintâi : Fiţi rodnici şi vă înmulţiţi şi umpleţi pământul şi-l stăpâniţi şi domniţi peste peştii mării,peste păsările cerului,peste animale,peste toate vietăţile ce se mişcă pe pământ şi peste tot pământul.
Restul sunt doar semne ale  vremii şi produse ale unei societăţi care boleşte cu inima. Că aceştia sunt oamenii care şi-au pierdut mintea şi n-au nici o pricepere.
Tudora Luca

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *