LOADING

Type to search

Ortodoxie si traire

Eveniment național pe canalul youtube Lumea Credinței!

Share

Canalul YouTube Lumea Credinței (abonament gratuit!) vă propune să retrăim cel mai frumos moment al vieții noastre – cununia în sfânta biserică – în forma unui “concurs“ digital!

Mai precis, vă invităm să trimiteți pe adresa de e-mail cununiaperfecta@gmail.com filmarea în format HD sau FullHD a cununiei voastre de la biserică, să o poată vedea toți românii, din țară sau din diaspora!

 

Nu va fi un concurs propriu-zis, însă va fi alcătuit un grup de specialiști format din maestrul Grigore Leșe, cunoscuta actriță Manuela Hărăbor, creatorul de modă Florin Dobre, îndrăgitul părinte Vasile Ioana și cu mine – Răzvan Bucuroiu – cel care semnează această inițiativă.

 

Anunțul cu jurizarea “Nunții Anului“ – cununia perfectă – va fi transmis online, în direct, pe data de 23 decembrie. Premiul va consta într-o frumoasă Diplomă semnată de membrii juriului, împreună cu un obiect-suvenir din partea celor 5 jurați.

Scopul întrecerii este să arătăm, pe cât posibil, care trebuie să fie calitatea unui asemenea eveniment major din viața unor tineri, să le dea curaj pentru a păși pe calea vieții de familie dar și pentru cei care oficiază aceste minunate slujbe ale Bisericii. Desigur, prezentarea celor mai frumoase cununii va fi sursă de inspirație pentru cei care pășesc pe calea familiei, prin marele eveniment care este NUNTA!

 

Condiții de participare:

-maximum 2 GB, fișier transmis prin wetransfer la adresa de e-mail:

cununiaperfecta@gmail.com

-se transmite o secvență mai lungă, sau chiar toata cununia în format HD sau FullHD mp4 (nu 4K!);

-nu se acceptă poze sau colaje video cu poze;

-filmarea să fie numai din sfânta biserică, strict slujba Cununiei religioase;

-nu se acceptă filmări în cadre feerice, altele decât în biserică;

-un participant – un singur videoclip!

-acceptăm numai slujbe ortodoxe, în biserici ortodoxe oficiate de preoți ortodocși (pentru că la asta ne pricepem și asta vrem să evaluăm);

-Absolut necesar: nume, prenume, adresa de e-mail, biserica unde a fost cununia.

 

Tuturor, succes, sănătate și inspirație!

Previous Article
Next Article

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Up