LOADING

Type to search

Ortodoxie si traire

Nu homosexualilor in scoli!

Share

În timp ce Miss-Ukraina 2007, Lika Roman, merge în şcolile din Kiev şi din alte oraşe ucraineşti pentru a vorbi fetelor şi băieţilor despre castitatea (virginitatea) înainte de căsătorie (sursa), homosexualii din SUA şi UE cer dreptul de a activa mai mult în şcoală şi de a impune cărţile de poveşti (King & King, Heather Has Two Mommies ş.a.) care au ca protagonişti „personaje pozitive” homosexuale.

 

Aceste poveşti, susţin autorii cărţilor, i-ar ajuta pe copii să scape de fobia gay şi nimic mai mult. Însă, într-un moment de sinceritate, un cunoscut jurnalist homosexual american a recunoscut că scopul infiltrării homosexualilor în şcoli şi mass-media nu este “toleranţa”, ci “îndoctrinarea” copiilor cu acest stil de viaţă. Articolul a facut mare vâlvă, mai ales datorită afirmaţiei: “avem nevoie de ei (de copii – n.n.)!”.

 

Cam acelaşi lucru, numai că mai voalat, îl cere UE şi de la Moldova, prin presiunile de adoptare a „Legii anti-discriminare”, care va da homosexualilor inclusiv dreptul de a preda în şcoli şi n-avem niciun motiv să credem că vor avea alte intenţii decât homosexualii din vest.

 

Prin urmare, guvernarea este pusă între ciocan şi nicovală: va îndeplini toate cerinţele UE, de dragul unor credite şi granturi sau va preţui mai mult sănătatea fizică şi spirituală a acestui popor creştin ortodox? Oare dl Filat şi ceilalţi politicieni au auzit de expresia populară foarte înţeleaptă „sărac, dar curat”? Vom trăi şi vom vedea…

 

 

Ieromonah Petru Pruteanu, Chisinau

 

 

www.blog.teologie.net

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *